Esti aici
Femeia.ro > Gastronomie > Vitel cu legume si ciuperci

Vitel cu legume si ciuperci

Dificultate: usor | Timp de preparare: 35 min | Timp de coacere: 60 minute | Numar de portii: 5

Ingrediente:

  • 500g ciuperci
  • 500g carne de vital
  • 2 radacini de pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar
  • 300 ml supa de legume
  •  40g unt
  • 1 lingura de ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Pasul 1: Pregatesti carnea de vitel si o tai fasii subtiri.

Pasul 2: Legumele si ciupercile le tai in bucati potrivite.

Pasul 3: Pui toate ingredientele intr-o cratita cu ulei si le calesti pana se inmoaie.

Pasul 4: Adaugi supa, untul si condimentele si le lasi la calit pana se inabusesc (sosul trebuie sa devina mai gros, iar carnea moale).

Pasul 5: Iei cratita si o pui la cuptor o ora, pana ce carnea devine frageda.
 
Pasul 6: Cand mancarea este aproape gata adaugi patrunjelul tocat marunt.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus