Câștigă un voucher de 500 de lei pentru mobila Lem's

Concursul s-a încheiat, vă mulțumim tuturor pentru participare!
Câștigătorii sunt Costache Mihaela din Focșani și Daroczi Katalin-Emilia din Cluj și vor fi contactați prin email pentru a-și revendica premiul. Felicitări!
Poți să descarci în continuare gratuit Ghidul curățeniei de primăvară. În plus, în magazinele din țară te așteaptă reduceri de până la 50%, până pe 17 aprilie.
Important - în momentul în care descarci documentul îți exprimi acordul de a te înscrie la newsletterul Lem's.

Citește regulamentul complet aici.LEM’S.
Marcă 100% ROMÂNEASCĂ!

Începând cu anul 2004 și până în prezent, bazându-se pe un model de business eficient similar sistemului tip franciză, LEM’S a devenit cea mai extinsă reţea de magazine specializate în vânzarea de mobilă de calitate superioară. Creat pe principiul “Expoziţia de mobilă din orașul tău”, magazinul LEM’S transmite o stare de spirit: Buna dispoziţie de acasă.

Bucătării

O bucătărie elegantă, aerisită, cochetă, dar mai ales practică? Bucătaria Gazelle ar putea cu ușurință să transforme în realitate dorința celor mai pretențioși clienți ai noștri.
Integrată în categoria Premium Plus, mobila de bucătărie Gazelle răspunde oricăror cerințe cu flexibilitate și versatilitate. Poți fii chiar tu designerul propriei bucătării! Noi îți punem la dispoziție: 179 de module, 13 finisaje pentru fronturi și carcase, 6 opțiuni de finisaj pentru blaturile de lucru, 2 finisaje pentru mânere, 4 finisaje pentru plintă și antistrop si o listă impresionantă de accesorii.

macbook

Dormitoare

Programul Domino știe să se adapteze nevoilor actuale. Aduce în casele voastre stările și emoțiile potrivite fiecărei încăperi.
Cu stil și eleganță, Domino face din dormitor un spațiu intim și unic ce emană calm și seninătate, exact atmosfera care trebuie să domine în orice dormitor.

macbook

Canapele

Alege din cele peste 200 de opțiuni disponibile pentru texturi din stofă și imitație de piele!

macbook

Vrei GHIDUL CURĂȚENIEI DE PRIMĂVARĂ?

Atenție, Ghidul curățeniei de primăvară
este disponibil pentru o perioadă limitată de timp 21 martie - 8 aprilie.
Descarcă-l acum și bucură-te de o primăvară minunată!

TESTIMONIALE LEM'S

Date de Contact LEM'S

Date de Contact FEMEIA

Copyright BURDA ROMANIA 2016 - Design Digital4