Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > Aşternuturi proaspete întreaga săptămâna cu Lenor

Aşternuturi proaspete întreaga săptămâna cu Lenor

Ce ai spune dacă „Ziua Aşternuturilor Proaspete” ar putea deveni „Săptămâna Aşternuturilor Proaspete”?

Ei bine, de acum acest lucru este posibil! Întreaga gamă Lenor are în componenţa sa micro capsule concentrate de parfum, care sunt depozitate în material în ultimele etape ale ciclului de spălare. Pe măsură ce dormi în aşternurile spălate cu Lenor, micro capsulele se sparg şi eliberează noi miresme, oferindu-ţi prospeţime pe parcursul unei întregi săptămâni. 

Cu doar o singură spălare, te poţi bucura timp de 7 zile de aşternuturi proaspete! Alege să-ţi oferi atât ţie, cât şi familiei tale momente de bucurie! Micile plăceri pot fi găsite în orice moment sau activitate, iar Lenor, nu numai că aduce confort şi bucurie în familia ta, dar transformă şi spălatul într-o activitate plăcută, cu experienţe senzoriale intense. Poţi să încerci oricare dintre variantele Lenor, acum cu un preţ atractiv, putând experimenta astfel arome diferite în fiecare lună. 
 
„Ne dorim să vă oferim ocazia de a simţi timp de o săptămână întreagă prospeţimea aşternuturilor. Datorită miresmei îndelungate, prospeţimea pe care o simţeai până acum doar în <Ziua aşternuturilor proaspete> se prelungeşte cu Lenor pe o perioadă de 7 zile”, afirmă Răzvan Resmeriţă, Brand Communications Manager Procter & Gamble. 
 
Fie că îţi place să te relaxezi în pat, să sari, să te înveleşti sau să strângi sub bărbie aşternutul, cu siguranţă adori senzaţia pe care o primeşti când acesta este curat şi are un miros proaspăt. De acum înainte, atât în prima zi în care schimbi aşternutul, cât şi la 7 zile distanţă, senzaţia de prospeţime va fi aceeaşi, pentru ca tu să fii răsfăţată şi să-ţi răsfeţi la rândul tău familia zi de zi. 
Dar Lenor nu îţi răsfaţă numai simţurile, ci vine în întâmpinarea tuturor nevoilor tale. Astfel, gama Lenor ţine cont de aşteptările tale şi este disponibilă astfel:
 
Lenor Spring 2L, preţ estimativ 13,99 lei
Lenor Elegante 1.5L, preţ estimativ 13,99 lei
Lenor Citrus & Rose 1.5L, preţ estimativ 13,99 lei
 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus