Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Animale de casa > Cainele il da de gol

Cainele il da de gol

Corcitura sau de rasa?

Un barbat care stapaneste o corcitura este bland si ingaduitor – probabil ca s-a atasat la prima vedere de un maidanez; nu i-a putut rezista si l-a luat acasa. Mai mult ca sigur este un romantic incurabil, predispus la acelasi efect al dragostei la prima vedere si in cautarile sale romantice. Posesorii de caini de rasa dovedesc mult bun-gust si distinctie. Problema? Traiesc cu impresia ca au intotdeauna dreptate si nu vor sa auda parerile celorlalti – incearca numai sa-i spui stapanului unui buldog german ca aceasta nu este cea mai buna rasa. Vezi?

Mare sau mic?

Un tip care plimba tantos un rottweiler ravneste sa fie in centrul atentiei; de altfel, cainele este o prelungire a ego-ului sau gigantic. Pe plan sentimental, acesta va fi mai tot timpul cu garda ridicata: timid sau las, s-ar putea sa aiba reale probleme emotionale. Se ascunde in spatele cainilor fiorosi, care transmit… in locul lui un mesaj clar – NU te apropia de viata mea. Un cutulache, fie el un pudel sau un pechinez, iti semnaleaza un tip iubitor, glumet si excentric.

Cu intretinere simpla sau laborioasa?

Barbatii care au o slabiciune pentru rasele cu parul scurt, ca labradorii, nu pun mare pret pe aspectul lor. In plus, nu sunt mofturosi si nu necesita ingrijiri speciale. Cainii care trebuie dichisiti, cum ar fi husky si cainii ciobanesti, atrag de multe ori barbati la fel de aparent „sofisticati”, dar care ascund caractere superficiale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus