Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > (P) Colectorul anticalcar – inovația Tefal pentru aparate fiabile și performanţă de durată

(P) Colectorul anticalcar – inovația Tefal pentru aparate fiabile și performanţă de durată

Achiziția unui aparat de călcat este o investiție de la care aștepți performanță și rezultate impecabile – manevrare ușoară și rapidă, protecția țesăturilor, netezire perfectă, dar și o durată de viață îndelungată a aparatului. Un sistem de călcat performant este aliatul tău atunci când vrei să obții amprenta unui personal branding de succes.

Una dintre cele mai frecvente situații care te împiedică să ai o sesiune de călcat plăcută și care poate afecta chiar și țesăturile, o reprezintă depunerile de calcar. Dacă până acum obișnuiai să utilizezi diverse soluții de curățare, Tefal vine în ajutor cu o inovație simplă și eficientă, care te scapă de probleme și asigură o performanță de lungă durată a aburului: colectorul anticalcar, un sistem disponibil pe o gamă largă de stații și fiare de călcat Tefal.

colector-anticalcar

Avantaje multiple

Sistemul inovator exclusiv de la Tefal colectează optim și cele mai mici particule de calcar și, în același timp, previne apariția depunerilor noi. Îndepărtarea acumulărilor de calcar este mult mai eficientă, comparativ cu soluțiile tradiționale – la fiecare trei luni, în colector, este reținută aproximativ o lingură de calcar.

Colectorul are un design unic, este detașabil, simplu de manevrat și de golit, și, cel mai important, ajută la menținerea aceleiași performanțe a aburului mai mult timp și la funcționarea corectă a aparatului.

Tips & tricks

Aparatele de călcat Tefal dispun de colector anticalcar și au fost proiectate pentru a fi utilizate cu apă de la robinet netratată. Totuși, în situația în care duritatea apei este foarte mare, se recomandă folosirea unei combinații de 50% apă de la robinet + 50% apă distilată.

Mai multe informații despre întreaga gamă de aparate Tefal dotate cu sistem de colectare anticalcar sunt disponibile aici: http://www.tefal.ro/colector-anticalcar

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat și sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.tefal.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns