Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > (P) Cum alegi pilota potrivita pentru fiecare anotimp?

(P) Cum alegi pilota potrivita pentru fiecare anotimp?

Alegerea pilotei poate fi dificilă, mai ales dacă nu știi ce se potrivește fiecărui anotimp.

Ai decis să cumperi o pilotă nouă, dar nu știi ce produs să alegi? Cel mai simplu mod de a alege pilota potrivită este în funcție de anotimp. Există trei tipuri: de vară, de iarnă și pentru toate cele patru anotimpuri. În continuare îți vom prezenta fiecare dintre ele.

Pilota de vară este mai subțire și mai ușoară, iar rolul său este de a ține de cald fără a reține umiditatea și fără a permite corpului să transpire. Este perfectă pentru nopțile călduroase de vară, ajutându-te să te bucuri de un somn liniștit și odihnitor.

Pilota de iarnă este, bineînțeles, mai groasă, pentru a-ți asigura confortul chiar și în cele mai geroase nopți. Totuși, ține cont și de temperatura camerei tale – dacă iarna obișnuiești să ții caloriferele la maxim, acest tip de pilotă poate fi nepotrivită.

Al treilea tip de pilotă, cel pentru patru anotimpuri, este foarte popular din simplul motiv că nu trebuie să cheltui banii pe două produse diferite. Pilota pentru patru anotimpuri este formată din două pilote individuale ce se pot prinde între ele, pentru ca vara să poți folosi partea subțire, primăvara și toamna partea groasă, iar iarna ambele părți prinse una de cealaltă.

Găsești toate cele trei tipuri de pilote pe Asternuturi si prosoape, la un preț accesibil și confecționate din materiale de cea mai bună calitate. Ușoare și confortabile, pilotele îți garantează un somn liniștitor, lasă pielea să respire și reglează temperatura corpului în timpul nopții.

De asemenea, magazinul îți oferă atât pilote din materiale naturale, cât și pilote din materiale sintetice, potrivite pentru nevoile fiecărui client, chiar dacă acesta suferă de o alergie.

Nu uita, însă, să alegi pilota și în funcție de dimensiunea sa! Este recomandat ca aceasta să fie mai mare decât patul și să iei în considerare și dacă ai nevoie de o pilotă pentru una sau două persoane. De asemenea, ia în calcul și capacitatea mașinii tale de spălat.

Dacă vrei să îți schimbi și tu pilota, alege una de la Asternuturi si prosoape! În numai câteva minute poți comanda pilota perfectă pentru tine, iar aceasta va ajunge la ușa ta în cel mult 2-3 zile lucrătoare.

Dacă produsul nu este pe placul tău, totuși, îl poți returna în 14 zile fără probleme. Cât despre plată, o poți face fie prin ramburs, fie în avans, prin depunerea numerarului în cont sau online, cu cardul bancar.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus