Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Animale de casa > Ce animal e potrivit pentru copilul tau?

Ce animal e potrivit pentru copilul tau?

Un catel

DA – daca e cineva acasa si pe timpul zilei, deoarece cainele are nevoie de plimbare. Talia lui trebuie aleasa si in functie de varsta copilului, pentru a avea un tovaras de joaca pe masura lui si pentru a-l putea tine fara probleme in lesa.

NU daca rasa cainelui nu se potriveste cu viata familiei tale sau cu marimea casei.

Un iepure

DA – daca iti plac iepurii pitici. Cei cu par scurt sunt usor de intretinut si foarte linistiti.

NU daca piciul este prea mic pentru a-l putea cara si tine in brate corect. Tinut cu dificultate, iepurele poate zgaria foarte tare cu labele din spate.

Un hamster

DA – daca fetita sau baietelul tau are mai mult de 6 ani si va putea sa-l tina bine in manute. Ai mare grija cand deschizi cusca! Hamsterul este un alergator rapid si vei avea nevoie de multa abilitate pentru a-l prinde.

NU daca pustiul vrea sa se joace cu el ziua. Pe timpul zilei, hamsterii prefera sa doarma si nu le place sa fie deranjati.

O pisica

DA – daca nu sunteti acasa peste zi. Pisica se adapteaza bine la viata de apartament si nici nu trebuie scoasa afara, spre deosebire de un catel.

NU daca esti obsedata de curatenie. Chiar si periata regulat, pisica va lasa par peste tot. Dar ce e mai rau e ca are tendinta sa isi ascuta ghearele pe unde apuca – fotolii, canapele, mobila.

Un pestisor

DA – daca prichindelul tau are tendinta de a nu sta locului. Miscarea lenta a pestilor rosii va avea un efect antistres extraordinar.

NU daca el va vrea sa se bucure de compania unui animalut toata ziua.

Un canar

DA – daca dispui de un spatiu curat, bine aerisit, la adapost de vant si de soare.

NU daca micutul inca nu poate sa ingrijeasca singur pasarile si sa curete colivia in fiecare saptamana, iar tu nu ai timp pentru asta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus