Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > Cif Cream: curata ceea ce pare imposibil de curatat

Cif Cream: curata ceea ce pare imposibil de curatat


Cif Cream
, cel mai bun produs universal de curatat, vine acum cu o noua misiune pentru casa ta: sa curete ceea ce pare imposibil de curatat! Blatul de bucatarie, hota aragazului, rugina de pe tacamuri, plita de ceramica, gratarele, ramele albe de la termopan, vasele din jena, robinetii din inox, rosturile faiantei, jucariile din plastic sau cada din baie vor fi nu doar mai curate, ci si mai frumoase.

Noul look al gamei Cif ti se potriveste ca o manusa, fiind conceput dupa forma palmei tale pentru o mai buna manevrare, transformand curatenia zilnica intr-o poveste cu final frumos.

Noua sticla Cif este mult mai ergonomica, are un design care o face mai confortabil de utilizat si iti usureaza munca zilnica. Sistemul de inchidere a fost si el imbunatatit, astfel incat aerul nu poate patrunde in interior, nu se formeaza depuneri pe marginea sticlei, iar capacul se inchide foarte bine.

Intreaga gama Cif Cream contine, in fiecare picatura, milioane de microparticule ce patrund in profunzimea petelor de murdarie si le inlatura, ingrijind totodata suprafetele si lasandu-le curate si frumos stralucitoare.

Cif Cream iti face curatenia mai usoara si reuseste sa curete ceea ce pare imposibil de curatat, scotand la iveala frumusetea suprafetelor delicate si pretioase din casa ta. Te vei simti cu adevarat regina intr-un regat al curateniei si, intotdeauna, Cif iti va oferi un final frumos.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus