Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > Compania italiana de mobilier de lux Minuzzo a inaugurat un showroom la Bucuresti

Compania italiana de mobilier de lux Minuzzo a inaugurat un showroom la Bucuresti

Compania italiana Minuzzo a lansat la Bucuresti, noul sau showroom din Str. Franceza nr. 13 (Centrul Vechi al Capitalei), al carui concept de amenajare este dedicat punerii in valoare a rafinatelor piese de mobilier clasic Minuzzo, care creeaza stil si personalitate si dau o stare ambientala de o relaxare sofisticata.

Provocarea Minuzzo este aducerea in Romania a traditiei maestrilor artizani care produc mobila de arta in zona Venetiei. Minuzzo a fost fondata in 1985 in Italia sub numele de Bassano International SRL, iar in Romania functioneaza din 1992. Compania aduce nou pe piata romaneasca mobila clasica autentica italiana, construita integral din lemn masiv, cu efect de invechire, finisata prin utilizarea unui procedeu artizanal originar din zona Venetiei, ornamentata cu feronerie personalizata turnata din bronz si alama. De asemenea, compania aduce ca noutate exclusiva in Romania mobilierul modern din lemn masiv stratificat, finisat manual prin procedeul „spazzolato a mano „.

Specific tehnologiei de fabricatie a companiei Minuzzo este atenta selectionare si pregatirea minutioasa a materialului lemnos punandu-se accent exclusiv pe calitate, prelucrarea precisa din punct de vedere dimensional a pieselor componente ale mobilierului, prin folosirea de masini cu comanda numerica, iar in final finisajul artizanal manual.

„Minuzzo reprezinta un proiect ambitios si o munca meticuloasa pentru a da fiecarei piese din portofoliu o personalitate proprie, un suflet unic si inconfundabil. Obiectivul companiei Minuzzo pe piata din Romania este oferirea de mobilier si aranjamente interioare clasice si moderne de cea mai inalta calitate, care sa educe gustul artistic al clientului. Eleganta, calitatea si designul sunt lucruri fundamentale pentru orice persoana. Din experienta avuta pana acum, clientul roman este deschis si pregatit pentru zona mobilierului de lux, avand preferinte apropiate de stilul italian de mobilier si aranjament interior. De aceea, pentru obiectivele noastre de business piata din Romania ocupa un loc important, devenind o piata interesanta”, a declarat dl. Claudio Minuzzo, unul dintre cei doi asociati ai companiei.

Pe piata italiana compania Minuzzo vinde piese de mobilier prin intermediul show-room-urilor si boutique -urilor specializate in comertul de mobila de arta, in timp ce in Romania se adreseaza direct clientilor privati, pentru a oferi cele mai bune servicii in domeniul aranjamentului interior.

Prin aranjamentele prezentate si stilul de decorare, show room-urile Minuzzo ofera inspiratie, idei, precum si consultanta in domeniul proiectarii de mobilier si al designului interior, clasic si modern. In cadrul showroom-ului sunt prezentate solutii de amenajare pentru bucatarii, dormitoare, livinguri, toate purtand emblema rafinamentului Italian.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus