Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Feng Shui > Dormitorul Feng Shui

Dormitorul Feng Shui

Trebuie sa mizezi pe potentarea energiei chi care te influenteaza atat fizic cat si psihic. Daca locuiesti singura, cu atat mai bine, poti sa aplici cat de multe reguli Feng Shui vrei, dar daca imparti casa cu cineva, o colega de camera de exemplu, atunci faceti impreuna un plan. Si nu iti face griji, toate regulile pot fi adaptate.

Pentru un somn linistit

Trebuie sa plasezi patul in pozitia corecta. De exemplu nu pune patul indreptat spre usa, in credinta chineza, aceasta pozitie se numeste pozitia mortii.

Deasemenea, nu pune patul cu fata spre o fereastra si nici tu nu dormi aproape de o fereastra. Daca totusi spatiul nu iti permite si nu ai alta alternativa, atunci foloseste draperii groase.

Da, cu totii avem cate un computer in casa. Cel mai nepotrivit loc in care sa il punem este la capul patului. Daca totusi nu ai prea mult spatiu si deci nici alt loc pentru computer, atunci asigura-te ca este inchis pe parcursul noptii.

Sa nu mai vorbim de prezenta unui radio sau, si mai rau a unui televizor. Locul acestora este in living sau bucatarie.

Iti plac plantele? Creste-le cu drag, dar nu in camera de somn. Se spune ca acestea indeparteaza energia chi de tine.

Ce culori sa folosesti in dormitor

Alege nuante linistite, pastelate de bej sau galben. Poti folosi culori tari in obiectele decorative, perne sau lenjeria de pe pat. Daca ai culori linistitoare in dormitor cu siguranta te vei trezi plina de energie.

Si in final, nu uita sa aerisesti bine in fiecare dimineata!

Comments

comments

Lasă un răspuns