Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Astrodeco > Feng Shui: Clopoteii de vant aduc noroc

Feng Shui: Clopoteii de vant aduc noroc

Tubulari sau in diferite forme, din metal, lemn sau ceramica, argintii, aurii sau colorati, clopoteii de vant au puterea de a-ti aduce norocul in casa.

Feng Shui considera ca aceste obiecte decorative atrag energiile pozitive asupra locuintei si le risipesc pe cele negative.

Asadar, alege clopoteii care iti plac cel mai mult ca forma, culoare si, mai ales, ca sunet.

Iata cateva sfaturi:

 • Ar fi bine sa iei 2 tipuri de clopotei de vant: din metal sau ceramica – pentru interior, si din bambus – pentru balcon sau gradina.
 • Amplaseaza-i la ferestre, pe balcon sau pe veranda, in holul de la intrarea in locuinta, in camera copiilor si, in general, in camerele pe care le folosesti frecvent.
 • Pentru a atrage norocul, foloseste clopoteii cu 4, 6, 8 sau 18 tuburi; cei cu 5 tuburi sunt pentru risipirea energiilor negative.
 • Trebuie tinut cont si de pozitionarea corecta a clopoteilor, astfel clopoteii din metal se pun de la nordul pana la vestul incaperii. Cei din lemn si din bambus sunt favorabili de la sudul pana la estul camerei.
 • Clopoteii din ceramica trebuie amplasati pe diagonala sud-vest-nord-est si chiar si in centru, unde sunetul cristalin activeaza norocul casei.


One thought on “Feng Shui: Clopoteii de vant aduc noroc

 1. Buna ziua,
  Am si eu niste clopotei de vant cu 15 tuburi. Unde as putea sa il agat?
  Nu am inteles cum este cu zona de pamant, ca acolo nu se amplaseaza clopoteii de metal. Care ar fi acea zona in anul 2017?
  Multumesc!

Lasă un răspuns

Sus