Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Feng Shui > Feng Shui pe masa de lucru

Feng Shui pe masa de lucru

· Pentru inceput fa curatenie pe birou… si ar fi bine s devina o obisnuinta. Primul pas in armonizarea cu energia universala consta in a te debarasa de tot ce nu mai ai nevoie.

· Incearca sa vizualizezi dreptunghiul Feng Shui si suprapune-l imaginar peste biroul tau. Cu alte cuvinte, trebuie sa iti imparti biroul in dreptunghiuri care corespund abundentei, sanatatii si familiei, spiritualitatii, credintei si cunoasterii, carierei, calatoriilor, copiilor, creativitatii.

· Cum intri intr-o incapere, coltul cel mai indepartat din dreapta este cel al dragostei. Daca vrei sa iti gasesti perechea sau ai nevoie de o revigorare a relatiei actuale, ar trebui ca in acest spatiu sa existe flori proaspete.

· O oglinda mica plasata in coltul din stanga al spatiului in care stai iti va dubla averea. Aici nu au ce sa caute: lucruri stricate, cutite, foarfece, cactusi.

· Zona din fata ta reprezinta spatiul carierei, asa ca trebuie sa ai grija sa fie mereu curata si ordonata.

· Coltul din dreapta jos corespunde calatoriilor, dar si sprijinului pe care il primesti de la altii. Decoreaza-l cu vederi, fotografii ale unor prieteni care traiesc departe. S-ar putea ca noi oportunitati de a calatori sa apara la orizont.

Si in final, nu uita ca daca esti ordonata, iar mediul in care lucrezi este unul placut, cu siguranta rezultatele se vor vedea in munca ta de zi cu zi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus