Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > Franke oferă un cadou de Mărţişor clientelor

Franke oferă un cadou de Mărţişor clientelor

 

 Prin această promoţie, Franke doreşte să împărtăşească clientelor două dintre activităţile în care compania s-a implicat recent: susţinerea piesei de teatru Boeing Boeing şi colaborarea Jakob Hausmann, chef-ul restaurantului Mica Elveţie. 

Franke a început recent colaborarea Jakob Hausmann. Maestru în a combina arta gătitului cu un incontestabil simţ al umorului, bucătarul elveţian a fost ales ambasador al brandului Franke pentru a oferi inspiraţie în bucătărie celor care îşi doresc să-şi dezvolte aptitudinile gastronomice. 

Boeing-Boeing este un proiect cultural pe care Franke îl susţine din dorinţa de a oferi publicului român accesul la umor de calitate. Piesa „Boeing Boeing”  a avut premiera la Paris în anul 1960, iar mai apoi a fost pusă în scenă  la Londra şi New York.  În 1991, piesa  a intrat in The Guinness Book of Records ca piesa franţuzeasca de teatru cu cele mai multe puneri în scenă. A fost, de asemenea, ecranizată avându-i ca protagonişti pe Tony Curtis şi Jerry Lewis în rolurile principale. În Romania, piesa susţinută de Franke are o distribuţie ce cuprinde actori celebri ai scenei teatrului românesc precum Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Marius Gilea şi Maria Buză.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus