Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > (P) Canapeaua si umorul

(P) Canapeaua si umorul

 

 

Sa le luam pe rand, intr-o ordine aleatorie:

1. Friends  – canapeaua de plus – material sintetic, oricum – in jurul careia se adunau personajele la The Central Perk, se pare ca a rezistat timp de 10 ani; nu a fost schimbata. Un serial simpatic, de nota 9.

2. That 70’s Show – ceva mai clasic, in sensul de anost. Nu am vazut prea mult din el, un 6 cu multa ingaduinta.

3. The Simpsons – care nu stiu cum de a scapat data trecuta, excelent, atat ca longevitate cat si ca numar de poante reusite pe secunda patrata; 9,1 – ca sa remediem nedreptatea facuta.

4. The Cosby Show – vazut doar cateva episoade; 4,5 – 5. Si asta nu pentru ca e cu africani-americani ci pentru ca e prost.

5. Married…with children – toata lumea il iubeste pe Al Bundy dar serialul e de nota 8; poate ar fi meritat mai mult daca nu s-ar fi intins inutil pe atat de multe sezoane. Foarte bun dar nu s-a oprit cand ar fi trebuit.

6. The Dick van Dyke Show – aici e vorba de una dintre acele canapele cu fotolii la capat, pe care sa-ti pui picioarele; 6,5 pentru asta si pentru anticipare.

7. Roseanne – haideti sa inventam birouri pentru copii si jucarii pentru adulti; desi cam la asta se reduce societatea contemporana, un 6 cu indulgenta.

8. Beavis and Butthead – revolutionar in felul lui atunci cand a aparut, dar categoric supra-apreciat de adolescentii vremii. Nota 6 pe merit, curata.

9. The Big Bang Theory – cel mai prost sitcom din toate timpurile ( vorbim de cele care au macar tangential de a face cu o canapea ), plin de toate cliseele posibile. Cum nu exista nota sub 0 putem spune ca sare din scala.

10. Seinfeld – 9,5 – fara comentarii. Poate chiar mai mult.

Canapeaua lu’ maruta – haaa… am trecut la 11, deja.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus