Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > (P) Cand mobila mica face biroul mare

(P) Cand mobila mica face biroul mare

Lucrurile mici declanseaza intamplarile mari si extraordinare. Vulgarizand, am putea, spre exemplu, sa spunem ca o piesa de mobila de birou a declansat succesul extraordinar al Apple; dupa ce Steve Jobs a observat un scaun modern din profil, i-a venit ideea firmei si a inventat sigla – desigur, aceasta informatie este o fabulatie. Dar ati inteles ideea, nu?

Spre exemplu, alegerea unei canapele clasice, in loc de una moderna, minimalista, v-ar putea face sa pareti mai seriosi in fata directorului unei companii cu care vreti sa semnati un parteneriat si, astfel, acesta va va alege din zece alti potentiali parteneri. Sau, un demifotoliu in locul unui fotoliu va poate face sa pareti vizionari. De asemenea, alegerea unui birou mic atunci cand aveti o pozitie inalta, poate demonstra faptul ca sunteti persoane cu picioarele pe pamant si profesioniste, pentru care nu conteaza decat munca, nu alte prosteli si snobisme.

La fel cum aparentele conteaza pentru producatori si distribuitori, la fel de mult trebuie sa conteze si pentru cumparator, in ceea ce priveste scopul pentru care achizitioneaza produsul respectiv. Inainte de a va uita la eticheta cu pretul produsului, uitati-va si la aspect, la calitate si la cat de benefica va fi aceasta alegere pentru viitor.

  • 4 idei moderne pentru amenajarea dormitorului

Stim ca va ganditi ca este o corvoada in plus si ca oricum va era foarte greu si inainte sa alegeti ceva din atatea variante cate exista astazi pe piata, insa cand vine vorba de mobilierul pentru birou, piesele nu sunt achizitionate doar pentru voi, ci si pentru angajati/colegi, cat si pentru potentialii parteneri/clienti.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns