Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > (P) „Cartoful“ de canapea

(P) „Cartoful“ de canapea

In termeni largi, puteti asocia acest concept cu imaginea unui grasan caruia maieul nu ii poate acoperi burta de mare ce e, care sta inconjurat de ambalaje de pufuleti si cutii goale de pizza, tolanit pe canapea si cu ochii rosii de la atata bere si uitat la TV. In principiu, cam asta veti gasi daca aveti curiozitatea de a cauta pe net imagini asociate cu termenul de „coach-potato“.

A te odihni sau relaxa stand pe canapea nu a fost niciodata un lucru de condamnat. Un motiv in plus pentru a crede asta este faptul ca designerii lucreaza intens pentru a concepe modele de canapele cat mai bune, functionale si comode, incat sederea pe ele sa ne fie cat mai relaxanta. In plus, faptul ca dupa serviciu sau in weekend, nu iti doresti decat sa stai lenes si sa te uiti la televizor, nu te va transforma intr-un personaj supraponderal (din cauza comoditatii, nu a vreunei probleme medicale) care isi rateaza viata in fata TV-ului, ci intr-unul normal, obosit care nu vrea decat sa isi reaincarce bateriile.

Pentru aceia dintre noi care se regasesc in descrierea de mai sus, exista foarte multe modele de coltare living, spre exemplu, dupa cum ne infatiseaza bunul si atotstiutorul Google. Astazi, exista atatea variante de canapele sau coltare, pentru toate gusturile si necesitatile. Daca aveti nevoie de o canapea extensibila – sau una fixa, sau un coltar fix, sau unul extensibil, sau…ati prins ideea – gama este atat de variata, fie ca ne referim la pret, model, dimensiuni sau culori, incat o persoana cu adevarat lenesa nu o va scoate la capat, pentru ca se va pierde in detalii si nu va reusi sa faca o alegere, intrucat asta presupune timp si energie. Asadar, recomandam ‘slujba’ de coach-potato ca part-time job, de weekend, iar pentru restul timpului, o viata confortabila, dar activa!

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus