Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > (P) Ce probleme pot avea femeile care dorm prea puţin

(P) Ce probleme pot avea femeile care dorm prea puţin

Apa, aerul sau hrana sunt doar câteva câteva dintre elementele absolut necesare pentru a putea trăi. Un alt factor extrem de important şi vital este perioada de odihnă zilnică de care ar trebui să beneficiem cu toţii, mai precis somnul. Cu cât avem mai multă grijă să corelăm activităţile zilnice, fie ele numeroase sau nu, cu orele de odihnă cu atât sănătatea noastră nu va mai avea de suferit, iar performanţele se vor transforma în adevărate reuşite.

Din păcate, femeile par a fi cel mai afectate de lipsa unui somn regulat şi odihnitor, concluzii reieşite în urma unor studii efectuate de specialişti.
Conform unui studiu efectuat de cercetătotii britanici de la Universitatea Cambridge, se pare că femeile, deşi petrec mai mult timp în pat, dorm mai puţin decât bărbaţii cu aproximativ 11 minute. De asemenea, un alt studiu al "American Thoracic Society" din San Diego, California (SUA), atrage atenţia asupra lipsa somnului la femei. Acestea se pot îngrăşa dacă orele de odihnă pe care le petrec dormind nu sunt suficiente pentru a-şi recăpăta forţele pentru o nouă zi. Rămânând în zona afecţiunilor ce apar ca o consecinţă a privării de somn, femeile care dorm mai puţin de 6 ore pe noapte au şanse de până la 60% mai mari de apariţie a cancerului mamar, conform unui studiu realizat de cercetătorii japonezi.
 
Starea de spirit este şi ea afectată dacă orele de odihnă sunt neglijate considerabil, mai ales în cazul femeilor care în lipsa somnului devin mai certăreţe, irascibile, gradul de concentrare fiind şi el afectat.
 

Green Future, producător de top în România, ştie exact ce produse de dormit trebuie recomandate în funcţie de problemele care ne afectează pe toţi în parte. Acesta este motivul pentru care aceştia vin cu o soluţie perfectă ce poate transforma somnul de toamnă în cea mai frumoasă perioadă a zilei: Perna Fagure Feeling, realizată din puf şi pană de gâscă.
 

Perna Feeling Fagure este construită dintr-o bază umplută cu 50% puf 50% pană mică, iar alveole sunt pline de puf de gâscă 100%. Amestecul de pană şi puf din bază este uşor ferm pentru un suport corect al gâtului şi umerilor în timpul somnului, iar alveolele sunt umplute manual cu aceeaşi cantitate de puf de gâscă 100% pentru o senzaţie delicată. Umplutura din puf şi pană de gâscă are elasticitate ridicată şi durată de viaţă mai mare decât umpluturile sintetice. Canalele dintre alveole împreună cu ţesătura de bumbac 100% tratată antiacarieni, asigură o ventilaţie excelentă în timpul somnului prevenind transpiraţia.
 
Pentru a putea beneficia de un somn odihnitor este bine de ştiut că Perna Feeling Fagure are proprietăţi termoreglatoare ce previn inconvenienţele din timpul orelor de odihnă cauzate de schimbările de temperatură ce apar toamna.
 
Green Future recomandă acest produs celor ce îşi doresc un somn confortabil, sănătos şi odihnitor, dar şi celor ce îşi doresc să acorde ceva mai multă atenţie propriei persoane!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus