Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Gradina ta > (P) Cu Lidl, îţi redecorezi grădina şi rămâi cu bani în buzunar

(P) Cu Lidl, îţi redecorezi grădina şi rămâi cu bani în buzunar

Începând de luni, 18 martie, în magazinele Lidl se vor putea găsi ustensile necesare îngrijirii şi decorării grădinii. Setul de răsadniţe, foarfeca de grădină, îngrăşământul universal lichid, sau solarul pentru răsaduri sunt doar câteva dintre produsele speciale pentru îngrijirea grădinii ce vor putea fi găsite la Lidl. Pentru cei care doresc să îşi redecoreze grădina, arcada cu arc metalic decorativ este un accesoriu elegant şi potrivit pentru orice plantă căţărătoare.

Alături de produsele destinate grădinii, Lidl oferă clienţilor şi produse necesare curăţeniei de primăvară. Produsele din gama W5, marca proprie Lidl, vor reîmprospăta atmosfera din casă şi vor transforma curăţenia într-o activitate uşoară şi plăcută, pentru care nu mai trebuie să investeşti foarte mulţi bani.

Pentru curăţarea băii şi a bucătăriei, clienţii Lidl pot opta, spre exemplu, pentru pasta abrazivă cu burete, setul cu mop, eficient atât pentru curăţare uscată, cât şi pentru curăţare umedă, sau detergentul eco pentru spălat vase.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus