Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > (P) Curăţenie în timp record

(P) Curăţenie în timp record

Şi pentru ca tu să ai mai mult timp plimbări şi pentru o garderobă nouă de iarnă, iată sfaturile noastre pentru o curăţenie în timp record:


Bucătăria ar trebui să fie ultimul loc unde să ne facem griji din cauza microbilor. Este încăperea cu mâncăruri savuroase şi deserturi delicioase, mereu curată şi strălucitoare. 

 • Începem să ferim bucătăria de microbi prin păstrarea lavetelor curate. Bureţii şi lavetele folosite la curăţat sunt cele mai predispuse la înmulţirea bacteriilor. Da, chiar şi mai mult decât coşul de gunoi. Dezinfectează regulat cu Domestos şi bureţii şi lavetele, iar la urmatoarea utilizare clăteşte-le cu apă. Poţi proceda la fel şi în cazul coşului de gunoi.
 • Frigiderul adună mirosuri neplăcute după un timp. Dezgheaţă-l şi curăţă-l cu Cif Spray pentru bucătărie. Mirosurile neplăcute şi murdăria vor dispărea.
 • Cei din familie sunt topiţi după fripturile şi tartele care ies din cuptorul tău? Ei nu trebuie să ştie că acesta se murdăreşte de pete dificile, grăsime sau mâncare arsă. Te ajută Cif Spray Degresant să faci mizeria nevăzută.

Când ajungi în sufragerie sau în dormitor te gândeşti la petrecerile cu prieteni şi cu vin fiert? Sau la weekend-urile dedicate serialelor, cu o ciocolată caldă?

 • Îţi dai seama că ai neglijat curăţarea perdelelor pentru că praful de pe galerii şi de pe şinele de susţinere este vizibil? Fereşte-te de bacteriile cauzate de praf cu ajutorul lui Cif Cream. 
 • Eşti adepta jaluzelelor din plastic şi crezi că ai scăpat de bacterii? Uită-te mai atentă: murdăria e la ea acasă. Cif Cream Ultra White te salvează şi de data aceasta.
 • Îţi place să ai sufrageria plină cu flori? Igienizează vazele pentru ca florile să îţi reziste mai mult. Spală cu Domestos diluat, clăteşte, apoi bucură-te de varietatea de culori din buchetele tale.
 • Petrecerile cu prietenii acasă şi fumul dens de ţigără lasă şi alte urme în plus faţă de cearcănele de a doua zi. Mirosul neplăcut de ţigară poate fi simţit mult timp dacă obişnuieşti să cureţi scrumiera doar cu apă. Foloseşte Cif Cream Pink sau Lila care îi vor conferi un parfum proaspăt.
Baia se dezinfectează zilnic – este o regulă deja adoptată de tine, nu mai revenim asupra ei. Pariu, însă, că îţi dezvăluim câteva secrete pe care nu le ştiai?
 • De exemplu: Tu speli şi clanţele, robinetele, chiuveta, cada şi faianţa din jurul lor cu un burete înmuiat în Domestos 24H PLUS diluat? Dacă nu, ar fi cazul să te apuci de treabă pentru că microbii ajung foarte uşor de pe mâini pe aceste suprafeţe.
 • Suntem siguri că speli regulat gresia din baie, însă mopul şi găleata sunt igienizate? Toarnă Domestos 24H PLUS diluat în găleată, înmoaie mopul timp de o oră şi apoi clăteşte.
 • Băile lungi şi relaxante sunt o plăcere când termometrul arată 0 grade afară. Menţine cada curată în permanenţă, îndepărtând urmele de săpun şi depunerile de piatră cu Cif Spray Anti-calcar, dacă ai cadă din plastic. Dacă te răsfeţi într-o cadă emailată, aceasta poate fi curăţată cu Cif Cream.
 • Dacă scurgerea este înfundată, ia-ţi gândul de la produsele complicate de desfundat. Toarnă Domestos 24H PLUS concentrat în sifon şi ai rezolvat problema.
Acum deţii cele mai utile secrete de curăţenie, direct de la experţi. Casa ta va străluci de curăţenie într-un timp record. 
 
Şi nu uita că, până la finalul lunii noiembrie, Cif şi Domestos sunt Şi harnici Şi darnici şi te premiază prin tragere la sorţi cu vouchere Mobexpert în valoare de 2000 RON sau contravaloarea lor în bani.
 
Cumperi Cif şi Domestos în valoare de 35 RON, trimiţi SMS la numărul scurt 1877 şi eşti înscris automat. Găseşti mai multe detalii pe pagina noastră de Facebook
 

Comments

comments

Lasă un răspuns