Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > (P) De ce somnul de frumusete este vital pentru femei

(P) De ce somnul de frumusete este vital pentru femei


Ritmul alert de viaţă pe care majoritatea noastră, a femeilor, îl ducem ne afectează încet-încet sănătatea, productivitatea, dar şi surplusul de energie. Cele 5-6 ore de somn pe noapte ne fac mai mult rău decât bine, iar acel somn de frumuseţe despre care ni se povestea nu mai este atât de prezent pe cât ne-am dori.


Totuşi, timpul nu este singurul factor care afectează calitatea şi durata somnului, insomniile sunt din ce în ce mai prezente în viaţa cotidiană.
Acestea sunt punctul de pornire al unor afecţiuni ce ne pot afecta traiul zilnic şi mai ales sănătatea: boli cardiovasculare, depresie, kilograme în plus, anxietate, scăderea capacităţii de concentrare şi lista poate continua.
 
S-au descoperit dovezi care atestă faptul că femeile sunt mult mai afectate de lipsa somnului decât bărbaţii, aşa că este cazul să tragem un semnal de alarmă timpuriu. 
 
Cercetătorii de la University of Warwick Medical School din Marea Britanie au descoperit faptul că există o anumită conexiune între tulburările acute ale somnului şi creşterea tensiunii arteriale la femei, statistici ce în cazul bărbaţilor sunt inexistente. De asemenea, există statistici care demonstrează că femeile au tendinţa să doarmă mai puţin decât bărbaţii, de vină fiind atribuţiile sociale ce ocupă timp considerabil: întreţinerea copiilor, menţinerea legăturilor sociale, jobul de zi cu zi, etc.
 

Igiena şi calitatea produselor de dormit reprezintă factori decisivi în ceea ce priveşte calitatea somnului şi sănătatea noastră.
Astfel, acestea trebuie să aibă proprietăţi antialergice şi antimicrobiene naturale, în special pentru a proteja tenul sensibil şi a evita alergiile  de diverse forme.
 

În acest sens, produsele de dormit realizate din fibre de bambus 100% şi ţesătură din bambus 100% sunt alegerea cea mai bună.
Un alt beneficiu al acestora ar fi gradul ridicat de ventilaţie a fibrelor de bambus prin dispersia umidităţii excesive.
Gamele de produse de dormit diversificate ale Green Future îndeplinesc caracteristicile menţionate mai sus şi sunt potrivite pentru orice buzunar, poziţionând sănătatea şi confortul pe primul loc.
 
Mai multe detalii www.green-future.ro

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus