Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > (P) Diversitate pentru întreaga familie de la TEKA

(P) Diversitate pentru întreaga familie de la TEKA

Teka vine în întâmp
inarea Dvs. şi vă oferă un produs excepţional – cuptorul Combo HL 45.15, menit să vă facă viaţa mai uşoară. Acesta vă permite să gătiţi în acelaşi timp diferite feluri de mâncare, fără ca aromele sau mirosurile să se amestece prin utilizarea celor 2 cavităţi independente ale sale (una de 45 şi alta de 15 cm înălţime). 

Cavitatea inferioară este ideală pentru a prepara pizza utilizând fie funcţia specifică, cu ajutorul căreia căldura este distribuită în mod uniform în interiorul cavităţii, fie pietrele speciale care permit coacerea perfectă a blatului. Noua funcţie prin intermediul căreia piatra se încălzeşte în partea superioară este ideală atât pentru a găti, căt şi pentru a menţine temperatura preparatelor pentru aprox. 20 minute.

Grill-ul triplu este ideal pentru fripturi la grătar şi alte preparate similare. Funcţia sandwich a fost special creată pentru ca feliile de pâine să se prăjească pe ambele părţi în doar 3 minute, fără a necesita întoarcerea acestora de pe o parte pe cealaltă. 

 
Beneficiind de aceeaşi modalitate de instalare ca şi un cuptor convenţional, noul Combo 4515 este aliatul perfect pentru Dvs. în bucătărie.
 
O parte din produse pot fi văzute în cadrul showroom-ului TEKA situat în Bucureşti – Şos. Ştefan cel Mare, nr.15, sector 2 (lângă Circul Globus), iar informaţii despre toate modelele pe care TEKA vi le propune, detaliile de instalare, accesoriile potrivite pentru fiecare model, dar şi o serie de sfaturi practice pot fi obţinute accesând site-urile www.teka.com şi www.electrocasnice-incorporabile.ro.
 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus