Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > (P) Geamuri luminoase, curate și perfect dezinfectate cu ajutorul AQUAclean Window Vac de la Dirt Devil

(P) Geamuri luminoase, curate și perfect dezinfectate cu ajutorul AQUAclean Window Vac de la Dirt Devil

O casă frumoasă înseamnă o casă îngrijită și curățată corespunzător. Investim în tot felul de aparate performate pentru îngrijirea podelelor, pentru curățarea mobilei sau a pereților. Dar cum rămâne cu geamurile, parte foarte importantă din orice casă? Ce facem cu cabina de duș sau plăcile de faianță din baie sau bucătărie? Aceste zone necesită o atenție sporită și implică utilizarea unor aparate ce curăță în profunzime și dezinfectează.

Dirt Devil are cea mai bună soluție pentru a avea mereu o casă luminoasă, curată, dar mai ales dezinfectată, aparatul AQUAclean Window Vac. Datorită tehnologiei cu aburi, AQUAclean Window Vac elimină până 99.9% din bacterii. Această tehnologie permite aburului să pătrundă în cele mai greu accesibile locuri pentru a curăța toate petele persistente şi orice fel de grăsime.

DD400_stand_back-horz

Aparatul îndepărtează praful și murdăria, iar aburul rezultat în urma încălzirii apei curăță eficient toate tipurile de sticlă. AQUAclean Window Vac beneficiază și de tehnologia pivot ce permite o flexibilitate sporită pentru a curăța toate colțurile geamurilor. Recipientul cu apă poate fi reîncărcat în timpul funcționării fără a fi nevoie de o oprire în prealabil a aparatului.

AQUAclean Window Vacde la Dirt Devil curăță eficent și fără efort fiind foarte ușor de folosit pe orice tip de sticlă sau plăci. De asemenea,aparatul este însoțit de patrupad-uri cu microfibră și beneficiază de un cap mobil pentru aspirare.

Step1_spraying-vert

AQUAclean Window Vaceste mic şi compact, uşor de depozitat şi întotdeauna la îndemână. Capacitatea rezervorului cu apăeste de 125ml, iar durata de operare este de maxim 30 de minute.

Mai multe detalii despre AQUAclean Window Vac găsești pe site-ul dirtdevil-romania.ro și pe pagina de Facebook facebook.com/Dirt-Devil-Romania.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus