Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Gradina ta > (P) Poti incepe sa-i plantezi butasii de trandafiri

(P) Poti incepe sa-i plantezi butasii de trandafiri


Exista mai multe varietati de trandafiri si vei fi surprinsa cat de repede infloresc!

Planteaza-i primavara (martie-aprilie) sau toamna (octombrie-noiembrie) in sol bine afanat si adapostiti de vant, intr-o zona cu soare mult – cel putin 4 ore pe zi. Butasii de trandafir trebuie udati in primele cateva zile, imediat dupa plantare, insa nu exagera mai apoi cu umezeala. Pentru a arata cat mai bine poti sa ii plantezi pe fundalul unui gazon verde si sanatos pe care il poti obtine sadind seminte de gazon de calitate. 

Daca vrei ca planta sa creasca bine si sa te poti mandri cu trandafirii tai, alege butasi tineri, verzi si drepti, din lastari care au inflorit deja. Ai grija sa-i plantezi la distanta unul de altul si sa le lasi doar ultimele doua frunze din varf. Arata ciudat la inceput, dar gradinaritul cere rabdare si te recompenseaza cu nuante vii dupa ce vine vara. Combina butasii mai multor trandafiri si organizeaza-i in functie de culoarea florilor pentru a obtine o gradina spectaculoasa in perioada in care vor fi toti infloriti. Iar cand vei alcatui buchete din propriile tale flori, parca nici nu va mai conta ce a fost.

Nu uita ca trandafirii trebuie tunsi in fiecare primavara. Daca nu stii cum, cere sfatul expertilor Covera. Iar daca nu mai ai rabdare si vrei sa-ti vezi gradina inflorita cat mai repede, alege din magazinul online Covera butasii care vor fi livrati in maxim 3 zile de la comanda. Vei gasi si peste 62 de specii si culori. 

Fii atenta si la cele 300 de oferte promotionale si la gama de peste 10.000 de produse pentru agricultura – iti poti suprinde prietenii cu gradina ta perfecta chiar si fara cheltuieli majore!

 Powered by SEOmonitor

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus