Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Animale de casa > (P) Si lor le pasa, ca si tie, de prietenul tau patruped

(P) Si lor le pasa, ca si tie, de prietenul tau patruped

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand vrei sa cumperi hrana pentru micuti este sa te orientezi catre un canal specializat, un petshop, un petshop online, o farmacie veterinara sau un cabinet veterinar . Urmatorul pas este sa te orientezi catre un brand calitativ de hrana pentru animale.

Specialistii clasifica mancarea in „fara cereale”, holistica, superpremium, premium, regular (economic) si diete veterinare.  Inainte sa cumperi mancarea este important sa citesti eticheta produsului. Intotdeauna ingredientele vor fi scrise pe eticheta in ordinea proportiei lor in produs, de la ponderea cea mai mare catre cea mai mica. Este foarte important sa stii ca pisicile si cateii au nevoie de proteina de origine animala, asa ca primul ingredient de pe eticheta este bine sa fie faina de carne. In momentul in care pe eticheta primul produs este de tip „carne proaspata”, acesta, in procesul de fabricatie pierde apa constituenta si atunci nu va mai fi ingredientul principal din produs.

 
Alimentatia animalutelor tale de companie sta la baza sanatatii si fericirii lor. Daca totusi catelul sau pisica s-au imbolnavit, exista mancare speciala, de tip dieta veterinara, care contribuie la sustinerea functiilor organismului. In acest caz, medicul veterinar este singurul care iti poate spune care este produsul de care are nevoie si important este sa nu-i mai oferi si „alte tratatii” in afara acestei diete.
 
De multe ori nu avem timp sa stam in magazin si sa ne informam iar solutia o prezinta un magazin online specializat.  pentruanimale.ro  este un petshop online ce ofera hrana, accesorii si produse de ingrijire pentru animale de companie. Gama de hrana este foarte variata si include toate categoriile pe care vi le-am enuntat mai devreme. Poti gasi chiar si dietele veterinare, dar acestea, conform Ordinului ANSVSA 11/2013, se pot elibera numai pe baza de prescriptie, pe care o vei furniza in momentul livrarii.
 
 
Daca pentru tine conteaza promptitudinea si calitatea serviciilor, recomandari sincere si impartiale, produse la un standard inalt, accesorii utile, consumabile specifice pentru prietenul tau patruped, hrana potrivita nevoilor animalutului, si daca  iti doresti cu ajutorul acestora sa ai langa tine un animal sanatos si fericit, probabil ca the best shot (deal?)in town este, cu siguranta, pentruanimale.ro
 
Gaseste formula optima de hrana animalului tau de companie, fie ca este vorba despre hrana pentru caini sau pentru pisici cu ajutorul sfaturilor profesionistilor si a a unui petshop care iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in acest sens.
Mai multe detalii poti afla cu incredere pe site-ul magazinului electronic: pentruanimale.ro
 
Powered by Seomonitor
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus