Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Casa ta > Paradisul din baie

Paradisul din baie

Baia e al doilea loc din casa, pe langa dormitor, unde ai nevoie de relaxare si timp privat. Un loc unde trebuie mai intai sa te simti bine, pentru a te simti frumoasa. Nu e greu sa aplici cateva reguli elementare de decorare a „templului”. Alege pentru pereti culori neutre, ideal ar fi tonuri de alb imblanzit, caci induc o stare de calm si liniste. O perdea semitransparenta iti asigura intimitatea, lasand totusi incaperea mangaiata de lumina naturala purificata.

  • „Unelte” naturale. Lufe, miniustensile de lemn, bureti naturali… Cu forme si texturi variate, accesoriile frumusetii merita un loc al lor; sunt la fel de practice pe cat sunt de spectaculoase.
  • Arome zen. Pastreaza la indemana „potiunile” si miresmele cu efect relaxant, precum lavanda si verbina.
  • Culori creative. Prosoapele mari, somptuoase, in culori vii si cu textura moale, fac ca baia sa devina si mai primitoare.
  • Curaj in stil eclectic. Decoreaza-ti baia cu castronase si farfurioare festive, cu motive decorative diverse. Efectul e miraculos – ca un tratament energizant pentru buna dispozitie.
  • Flacoane de sticla. In special sticla albastra, asezata in dreptul ferestrei, e de mare efect: filtreaza lumina naturala si adauga stralucire spatiului. Cauta forme usor arhaice, tip „farmacie de epoca”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus