Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Animale de casa > Spune stop testarii produselor cosmetice pe animale!

Spune stop testarii produselor cosmetice pe animale!


Leona Lewis si cainele ei sarbatoresc o victorie fara precedent dupa mai bine de 20 de ani de campanii pentru drepturile animalelor derulate de retailerul din domeniul frumusetii The Body Shop si de organizatia non-profit Cruelty Free International, pentru ca interzicerea testarii produselor cosmetice pe animale intra in vigoare de astazi. 

The Body Shop si Cruelty Free International indeamna pe fiecare sa semneze petitia lor pentru stoparea testarii produselor cosmetice pe animale, ca parte din campania internationala pentru ca interdictia UE sa devina globala. Petitiile vor fi prezentate guvernelor din toata lumea pentru a demonstra sprijinul public pentru o interzicere la nivel mondial. 
 
Leona spune: “Va indemn sa semnati petitia Cruelty Free International prin care cerem guvernelor din toata lumea sa introduca interzicerea testarii produselor cosmetice pe animale. Impreuna putem trimite guvernelor din toata lumea  mesajul ca viitorul umanitatii este cruelty free.”
Pentru a va face vocea auzita, semnati petitia in orice magazin The Body Shop sau vizitand  www.crueltyfreeinternational.org/telltheworld
 
facebook.com/TheBodyShopRomania
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus