Esti aici
Femeia.ro > Home&Deco > Animale de casa > Vile si cotete pentru caini

Vile si cotete pentru caini

Daca il iei de mic si spatiul iti permite, construieste-i si un padoc, adica un fel de tarc, de 12-14 mp, cu gardul inalt de 1,5m. Cotetul va fi amplasat in interiorul padocului. Cu padocul, atat cainele, cat si gradina ta, vor fi in siguranta, fara sa legi gatul patrupedului.

Ce materiale folosesti

Pentru cotet ai nevoie de scanduri, cuie, polistiren expandat, placaj de plastic, iar la iarna de o bucata de musama sau un covoras de cauciuc pentru usa batanta.

Construieste o cutie din lemn (proportional cu marimea cainelui), pe picioare si cu acoperis, cu o usa ovala, pe care o vei izola in interior cu polistirenul expandat si cu placajul de plastic. Pentru inspiratie acceseaza www.constructii-lemn.ro sau www.constructiiexterioare.incasa.ro.

Daca nu ai timp sau indemanare, poti cumpara de la pet-shop ori de la firme specializate un cotet de gata, care te va costa intre 150 si 950 lei.

Pentru shopping online, poti accesa si adresele: www.petmania.ro si www.pentruanimale.ro.

Extra sfat: Daca ai curte, dar nu vrei sa tii vesnic patrupedul sub cerul liber, monteaza in usa din spate o fereastra batanta speciala, care sa-i permita o fataiala permanenta, fara sa-ti afecteze (prea mult) izolarea termica si fonica a casei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus