Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > 8 Martie: ce cadou îi iei în funcție de zodie

8 Martie: ce cadou îi iei în funcție de zodie

Ce este cu adevărat valoros pentru fiecare zodie, dincolo de modă și etaloanele promovate de societate? Ce și-ar dori reprezentanta fiecărei zodii?

Răspunsul se află în sinele fiecăruia, în funcție de nevoile personale, de structura intimă, de ceea ce simțim că ne împlinește și poate diferi mult de la o persoană la alta. Chiar dacă abordarea din perspectivă astrologică este un pic prea generală, ne oferă totuși un tablou cu repere structurale, de bază, de la care putem porni când ne propunem să ne cunoaștem mai bine pe noi însene sau să-i înțelegem pe ceilalți. De cele mai multe ori, prețuim la celălalt exact atributele prin care reușim să ne facem noi însene remarcate.

Berbec 21 martie – 20 aprilie

O femeie Berbec directă și ușor incisivă va aprecia în­totdeauna abordarea deschisă, fără ocolișuri, sinceritatea, fie ea uneori chiar soră cu cinismul. Îi place să primească lucruri de bună calitate, viu colorate, parfumuri cu miros intens sau obiecte care bucură ochiul: picturi, gravuri, articole de îmbrăcăminte ce au impact prin formă, material sau imprimeu, bijuterii ieșite din comun, ușor de remarcat.

Taur 21 aprilie – 21 mai

Pentru femeia Taur și nevoia ei de siguranță sunt importante bunurile concrete și banii: casa, mașina, mobilierul, îmbrăcămintea și… frigiderul plin. Poate nu lasă atât de ușor să se vadă, dar ea pune afecțiunea pe un piedestal la fel de înalt precum cel pe care stau bunurile materiale. Datorită senzualității sale, apre­ciază o mângâiere și o îmbrățișare la fel ca o bijuterie scumpă sau o rochie elegantă.

Gemeni 22 mai – 21 iunie

Femeia Gemeni oferă câteva surprize. Mercur, guvernatorul zodiei, face mult mai flexibil setul său de valori, astfel încât azi s-ar putea să aprecieze florile, mâine integritatea morală, iar peste cinci luni erotismul pasional. Ea apreciază de fapt dorința de a cunoaște și experimenta, deschiderea și către „altceva“. Mergeți pe ideea de surpriză și nu veți da greș!

Rac 22 iunie – 22 iulie

Sensibilă și afectuoasă, femeia Rac se înduioșează la orice vine către ea: persoane, obiecte, evenimente. Uneori se bucură atât de mult că dorește cineva s-o vadă, încât nu mai contează motivul. Vrea să fie iubită și ocrotită, apreciază căldura umană, sinceritatea, devotamentul și iubirile ca-n filme. Se va bucura de orice cadou, dar, dacă va vedea că ați pus suflet pentru a-l alege sau a i-l oferi, cu atât mai  mult.

Leu 23 iulie – 22 august

Femeii Leu, așa cum era de așteptat, îi place excep­ționalul. Este atrasă de standardele înalte, oamenii valoroși, obiectele de cea mai bună calitate, edițiile limitate, produsele unicat. Ca să alegi un cadou potrivit pentru ea, chiar tu trebuie să gân­dești ca un Leu și să ai dispozi­ția să cauți cel mai valoros diamant sau cea mai splendidă croazieră. Orice ar fi,
să fie tot ce se poate mai bun!

Fecioară 23 august – 21 septembrie

Femeia Fecioară nu este mai puțin pretențioasă: ea apreciază perfecțiunea și o caută aproape obsesiv toată viața. Uneori, lasă impresia că nu dorește nimic, că nu așteaptă nimic de la ceilalți. În realitate, este sceptică în privința capacității altora de a se ridica la nivelul așteptă­rilor ei. Va  primi cu rezervă orice cadou și îl va întoarce apoi pe toate fețele.   

Balanță 22 septembrie – 22 octombrie

Pentru Balanță, e o mare bucurie să primească la fel cum este de plăcut să ofere. Îi plac atmosfera agreabilă, locurile și lucrurile frumoase, oamenii fru­moși, deschiși, onești, eleganța și inteligența vizibile, nedisimulate. Îi place să primească obiecte de podoabă, de artă, cosmetice, îmbrăcăminte, bilete la spectacol sau excursii și, desigur, flori! Primește cu reală bucurie cadourile.

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Ce prețuiește femeia Scorpion? Adevărul cel mai crud și cel mai pur. Se spune că Scorpionul adoră misterele – în realitate, el face muncă de salahor deoarece adoră adevărul absolut și perfecțiunea. Femeia aceasta va aprecia cadoul care este oferit cu toată inima, fără nici cea mai mică urmă de interes ascuns. Un parfum tulburător ar fi potrivit.

Săgetător 22 noiembrie –
20 decembrie

Femeia Săgetătoare se bucură de viață și nu se dă în lături de la nimic. În ciuda marii ei toleranțe, o scoate din sărite minciuna, dar îl iartă cu ușurință pe mincinos. Este generoasă și loială. Se va bucura să primească un cadou potrivit (sau nu) preocupărilor ei, dar vă puteți aștepta  la o replică usturătoare: „Ce patine frumoase, tocmai voiam să mă apuc de înot!“

Capricorn 21 decembrie –
19 ianuarie

Pentru o nativă Capricorn sunt importanți banii, cariera, banii, siguranța și iar banii. Pare ciudat, dar, dacă activitatea ei sau a celor apropiați nu aduce și un beneficiu material, totul este în zadar. Îi place să primească daruri sub forma unei case, a unui concediu, a unei mașini și a unei fideli­tăți incontestabile. Dacă la toate acestea se adaugă o bijuterie din metal prețios primită la fiecare aniversare importantă, e perfect!

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătoarea adoră posibilitatea de a-și construi viața așa cum dorește, fără să dea socoteală nimănui – și de aici decurge riscul de a rămâne de multe ori singură. Primește cu amabilitate cadouri, va considera că sunt o dovadă că v-ați gândit la ea, fără a fi însă impresionată de investiția dvs. sentimentală. Dacă obiectul are o utilitate practică, e cu
atât mai bine!

Pești 19 februarie – 20 martie

Femeia Pești are nevoie de timp de observație, pentru că setul ei de valori este foarte divers: de la artă și muzică până
la sport și contabilitate. Se pare totuși că femeia Pești își prețuiește relația cu ea însăși mai mult decât orice și caută această legătură toată viața. Orice cadou sensibil și romantic va fi primit cu plăcere: o floare, o bijuterie, o carte, o invitație la un eveniment…

 

Text: Melania Badea

Foto: Gulliver/iStock, Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns