Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Auto-sugestii care te relaxează, în funcție de zodie

Auto-sugestii care te relaxează, în funcție de zodie

N-ar fi minunat să poți să scapi de grijile de fiecare zi, de stres și de oboseală fără să apelezi la medicamente-minune sau la alte persoane? Ei bine, se poate. Prin auto-sugestie. Este o practică mai puțin populară la noi, dar în cultură orientală puterea minții este un concept străvechi. Încearcă și tu să te relaxezi cu ajutorul gândurilor și al imaginilor pozitive auto-sugestionate. Nu poți știi de ce e în stare subconștientul tău până când nu-l pui la încercare.

Berbec

Trebuie să se eliberezi de trecut și să fii mereu gata pentru un nou început. Imaginează-ți una după altă „posesiunile” tale, adică toate proprietățile și relațiile. Apoi schimbă imaginea fiecăreia și vei simți cum deții puterea de a le controla, de a le face mai bune.

Taur

Ai nevoie de eliberare de presiunile zilnice. Închipuie-ți că ești într-un oraș, apoi înlocuiește străzile cu pajișți și mașinile cu flori. Stochează această imagine în memorie și apelează la ele ori de câte ori ai nevoie să te relaxezi.

Gemeni

Acumulezi energie nervoasă și simți nevoia de a-ți regăsi calmul. Imaginează-ți „electricitatea” internă conectată la tot ceea ce te înconjoară, chiar și la aer; simte-te că și când ai pluti.

Rac

Trebuie să-ți consolidezi încrederea în sine. Imaginează-ți că stai lângă un lac în lumina lunii, apă clipocește la picioarele tale și apoi te poartă ușor pe ea. Iar grijile se îndepărtează, purtate pe valuri…

Leu

Resimți frigul că pe un agresor și ai nevoie să-ți dezvolți căldură interioară. Imaginează-te urcând printre nori, până când imensă lumina și căldură solară îți umplu viață și sufletul.

Fecioara

Tanjesti după siguranță. Închipuie-ți că fiecare celulă a ta se leagă de lumea materială – de la fibră de copac, la mâncarea din farfurie, la straturile pământului. Simte această legătură că pe o concretizare a securității și asta te relaxează.

Balanță

Te simți amenințată de singurătate. Pentru a te „completă”, gândește-te că cineva important îți stă alături și simte cum trupul și spiritul lui fuzionează cu ține, inundandu-te cu puteri noi. Iar asta te relaxează.

Scorpion

Te temi de necunoscut și de lucrurile pe care crezi că nu le înțelegi. Imaginează-ți că te plimbi pe o plajă, până când ajungi la o peștera. Înăuntru te așteaptă ceva neștiut și înfricoșător. Intri, afli și ieși la soare mai sigură și mai puternică.

Săgetător

Acestui semn zodiacal îi trebuie libertate. Închipuie-ți că mergi pe o câmpie întinsă și asta te relaxează; te desprinzi și zbori deasupra ei, privind înapoi spre pământ. A rămas în urmă, mică, iar spiritul tău are o putere imensă. Nimic nu-ți mai stă în cale.

Capricorn

Eșți prea precaută și ai nevoie de asigurări. Imaginează-ți că încerci să ataci o problema care pare că nu are soluție. Apoi închipuie-ți că începi o cursa, în goana mare, către viitor. La finalul ei, viitorul se suprapune cu prezentul, că și când ar fi concomitente.

Vărsător

Suferi de îndoieli, de dubii. Ești pe un pisc de munte, apoi într-un pârâu; apoi eșți chiar pârâul, care se transformă în șuvoi, fluviu, ocean. Nu există acum limite ale forței tale.

Peșți

Întâmpini deseori piedici. Imaginează-ți că înoți într-o peștera puternic luminată și asta te relaxează. Găsești o lada cu comori, care îți redau încrederea.

Citește și:

sursa foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns