Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Balanță

5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Balanță

balanta

Zodia Balanta este a șaptea zodie pe cercul zodiacal și începe în 23 septembrie și se încheie pe 22 octombrie. Zodia Balanței începe cu echinocțiul de toamnă, când ziua este egală cu noaptea, noțiunea de echilibru fiind reprezentativă pentru nativii acestei zodii.

Cinci lucruri mai putin stiute despre zodia Balanței

1. Guvernați de Venus, nativii din Balanță sunt iubitori de pace, frumusețe și armonie. Ei sunt marii diplomați ai zodiacului, datorită unui impuls interior de a instala echilibrul, ceea ce reprezintă însăși rațiunea lor de a fi.

2. Compromisul, vorba agreabilă, conversația dirijată sunt caracteristice celor născuți în această zodie. Balanțele sunt însă printre cele mai ezitante zodii, se razgândesc, iar o decizie finală este rezultatul unei îndelungi chibzuințe. Indecizia este marele lor handicap.

3. Balențele sunt foarte buni analiști, judecători, au o atitudine constructivă dar dominată de luciditate. Uneori sunt pasivi, la derularea propriului destin și nu intervin niciodată în forță pentru a-și rezolva problemele. Nativii din Balanță sunt persoane care posedă o inteligență meditativă. Le place să filosofeze, să-și răspundă marilor întrebări despre viață și lume.

4. Urăsc orice stridențe, detestă excesele, nu le ințeleg, sunt eleganți, manierați, știu să fie adevărați parteneri și tovarăși loiali de viață.

5. Nativul din Balanță este partenerul ideal pentru oricare alt nativ ambițios, dornic de promovare socială. Nu vor înțelege niciodată de ce oamenii se ceartă sau de ce sunt conștient răi unii cu alții.

Citește și: Cum iubesc nativii din fiecare zodie?

Compatibilitate cu alte zodii

Nativii din balanță se înțeleg perfect cu nativii din Vărsător, Gemeni, Săgetător, Leu. Se înțeleg bine cu cei din Capricorn și Rac dar nu fac niciodată pasiuni unii pentru alții, ci doar bune și eficiente parteneriate. Au o relație explozivă cu Berbecii și sunt incompatibili cu Scorpii și Fecioarele.

 

Citește și: Ce spune zodia ta despre viața sexuală 

 

 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns