Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Berbec

5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Berbec

berbec

Zodia Berbec este prima zodie din zodiacul european, începe din 21 martie și durează până în 20 aprilie. Este simbolul renașterii, al primăverii, al fertilității, forței și al puterii fără egal a naturii.

Înflăcărarea, dinamismul, rapiditatea, voința și forța de caracter sunt trăsăturile nativilor din această zodie.

Află cinci lucruri mai puțin știute despre zodia Berbec

1. Berbecii spun lucrurilor pe nume, chiar dacă asta deranjează, supără sau provoacă durere. Sunt foarte curajoși, deseori absurd de curajoși, chiar până la propriul sacrificiu. Dau dovadă de multă îndrăzneală.

2. Se supără cu o explozie de mainfestări. Cuvinte, gesturi, atitudine. Sunt teatrali, explozivi, exuberanți. Pentru ei atitudinile extreme, deseori violente fiind o formă firească de manifestare.

3. Este iteligent și, în esență, logic. Reușește să iasă din orice împrejurare cu fruntea sus și excelează în orice activitate fizică. Adoră să muncească, să facă efort să se lupte pentru ceea ce-și dorește.

4. Este un prieten devotat și nu va ezita niciodată să întindă o ”mână de ajutor” persoanelor care înseamnă ceva pentru el, sacrificându-și timpul sau banii.

5. Este indicat să se consume alimente bogate în fier. Adoră mâncarea condimentată și salata, spanacul, urzicile, broccoli, măghiranul, menta. Au tendința de a avea încredere în persoanele pe care le cunosc și pot fi ușor păcăliți. Au un intens simț al fair-play-ului.

Citește și: Cum cuceresti un barbat in zodia Berbec

Compatibilități cu alte zodii

Nativii din zodia Berbecului se înțeleg foarte bine cu nativii din Leu, Săgetător, Berbec, Gemeni și Vărsători și se înțeleg mai greu cu nativii din Balanța, Scorpion, Fecioară. Sunt incompatibili cu nativii din zodia Capricornului.

Citește și: Cum iubesc bărbații în funcție de zodie

 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

2 thoughts on “5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Berbec

  1. Sunt berbeaca 100% am soțul balanță, cumnata,soacra fecioară, am scăpat de tata fecioară, am dat de soacră, un calvar .

Lasă un răspuns