Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Capricorn

5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Capricorn

capricorn

Zodia Capricorn este a 10-a zodie și începere din 22 decembrie și încheindu-se pe 20 ianuarie. Este o zodie feminină de pământ, practică, materială, intuitivă și puternică guvernată de planeta Saturn. Saturn este puterea supremă, tatăl tuturor zeilor, fapt pe care nativii îl simt din plin. Se spune că familia care are un Capriorn este unită, puternică și are toate datele pentru succes.

Află cinci lucruri mai puțin știute despre zodia Capricornului

1. Nativii din zodia Capricornului sunt simbolul disciplinei, responsabilității și eficienței. Capriconii sunt legați de pământ, și nu întâmplător se spune despre el că este cu picioarele pe pământ, la propriu și la figurat.

2. Nativul din Capricorn are sânge rece, își păstreză cumpătul, pare rezervat și rece, dare este un entuziast și un pătimaș. Este pasionat de tot ceea ce îl înconjoară, este mereu îndrăgostit de natură, iubește tot ceea ce este în jurul lui, este practic, uneori zgârcit și egoist, dar mereu abil, eficient și organizat.

3. Nativul din Capricorn nu cere ajutor, este animat de un puternic simț al moralității și rigurozității,  își știe cu exactitate locul. Suferă cumplit, dar nu se exteriorizează niciodată. Îl copleșesc nedreptățile, inutilitățile și pierderea de timp.

4. Este mereu mai interesat de familie, copii, viața profesională și binele celor din jurul lui, decât viața sa amoroasă sau sentimentală, care va fi mereu sacrificată de dragul și spre binele celor din jurul său. Viața sentimentală a unui Capricon aproape că nu există. Dar, este capabil de gesturi care frizează nebunia atunci când este îndrăgostit sau când cineva îi declară dragoste și afecțiune.

5. Este indrăgostit de vara și primăvară, iubește tot ceea ce este viu, are un spirit de observație absolut. Este tradiționalist, fidel, dar poate fi irascibil, încăpățânat și uneori absurd și intolerabil. Uneori este greu de comunicat cu el.

Citește și: Ce trebuie sa stii despre barbatii Capricorn

Compatibilitate cu alte zodii

Capricornii se înțeleg perfect cu nativii din Taur, Fecioara, Pești, Scorpion și Berbec și mai dificil cu nativii Balanța, Rac, Vărsător. Este imposibilă comunicarea cu  Săgetătorii.

Citește și: Cum te îmbraci în funcţie de semnul zodiacal 

 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

One thought on “5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Capricorn

  1. Sunt berbec si el e capricorn, avem deja un an,si e totul ok..avem dorinte mari,planuri care cu ajutorul caracterului sau(capricornului) se vor realiza.. Singurul minus e ca mereu trebuie sa ne ne impacam cu ideea ca cineva trebuie sa cedeze primul, daca nu e foc, pevrio citeva ore..mult nu tine supararea la ambii.. (dragosteai prea mare) ;))

Lasă un răspuns