Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Caracteristicile zodiilor de aer

Caracteristicile zodiilor de aer

Exista patru elemente din natura: aer, pamant, foc si apa. Fiecare dintre aceste elemente este asociat cu trei zodii. caractareisticile zodiilor de aer se referala o serie de trasaturi comune pentru Balanta, Varsator si Gemeni.

Conform logicii astrale Balanta este cardinalul, Varsator este fix, in timp ce semnul Gemenilor este mobil. Iata care sunt caracteristicile zodiilor de aer.

1. Oamenii nascuti sub semnul zodiilor de aer sunt dinamice, prin natura lor. Au capacitatea de a fermeca orice persoana intalniesc in viata lor ceea ce este un mare avantaj. Trec repede de la o stare la alta: pot fi linistiti, sau navalnici la distanta de un minut.

2. O caracateristica comuna zodiilor de aer este ca sunt hiperactivi. Nu sunt capabili sa ia cele mai bune decizii asa ca au nevoie mereu de un punct de sprijin. Sunt persoane flexibile, deschise si de cele mai multe ori spun ce gandesc. In plus nu pot fi tinuti in frau, la fel ca si aerul.

3. Sunt excelenti cand vine vorba despre comunicare. Din randul acestor zodii se nasc scriitori, jurnalisti si predicatori.

4. Ca si aerul care ne inconjoara, nativii zodiilor de aer nu pot fi tinuti in loc. Se nasc oameni liberi. In plus iubesc pe toata lumea, dar nu se ataseaza cu adevart de nimeni. Nu sunt niciodata prea emotionali si nici nu ajung dependenti de cineva.

5. Nativii zodiilor de aer au capacitatea de a vedea mereu partea buna din fiecare situatie si au darul de intoarce lucrurile in favoarea lor.

6. Balantele, Varsatorii si Gemenii stiu sa-si foloseasca instinctele si o fac in cel mai abil mod. Cu toate acestea abordeaza situatiile intr-un mod analitic .

7. Stiu ce gandesc ceilalti oameni. Aceasta este o alta caracteristica comuna a zodiilor de aer. Sunt persoane extrem de sociabile si foarte vorbarete.

8. O alta caracteristica comuna a nativilor din zodiile de aer este inventivitatea. Sunt extrem de creativi (Varsatorii in cea mai mare masura, Balantele in cea mai mica). Nu le place sa calce pe carari batute de altii, asa ca au nevoie mereu de provocarea pe care o aduce noul in viata lor.

9. Caracteristic acestor nativi este ca risca tulburari emotionale. De regula suporta fara probleme vicisitudinile vietii si gasesc mereu o solutie de salvare, dar uneori sunt doborati. Cand se intampla sa aiba probleme acestea sunt deseori grave.

10. Printre caracteristicile zodiilor de aer se numara si aceea de a fi foarte secretosi. Au rar incredere in oameni, dar atunci cand se incred in cineva o fac pe deplin si asteapta acelasi raspuns din partea celorlalti.

11. Sunt extrem de punctuali, isi respecta promisiunile si fac angajamente numai daca le pot indeplini.

12. Curiozitatea este unul din marile lor defecte. Uneori curiozitatea ii scoate din situatii grave si le ofera oportunitati.

Comments

comments