Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Caracteristicile zodiilor de pamant

Caracteristicile zodiilor de pamant

In natura exista patru elemente fundamentale. Aer, pamant, foc si apa. Fiecare dintre aceste elemente este asociat cu trei zodii. Astfel, toata lumea se naste sub unul dintre cele patru elemente. Cele trei semne zodiacale care sunt semne de pamant sunt Capricornul, Taurul si Fecioara.

Intre cele trei zodii Capricornul este semnul cardinal, Taurul este semnul fix, iar Fecioara este semnul mobil.

Iata care sunt caracteristicile zodiilor de pamant si care sunt trasaturile comune de personalitate pe care acestea le au.

1. Nativi nascuti sub influenta zodiilor de pamant sunt bine ancorati in realitate. Sunt persoane extrem de senzitive care traiesc acumuland informatii prin cele cinci simturi. Printre caracteristicile zodiilor de pamant se numara spiritul practic, echilibrul si logica.

2. Caracteristicile zodiilor de pamant fac din nativii celor trei zodii persoane foarte oneste, deschise, care spun ce gandesc. In plus sunt ii caracterizeaza o buna capacitate analitica. Nativii celor trei zodii au cel putin o solutie pentru orice problema.

3. Sunt incapatanati, rigizi. Respecta reguli si impun reguli.

4. Oamenii care sunt dominati de elementul pamant sunt inteligenti si plini de tact. Sunt dedicati muncii lor si sunt buni profesionisti. O caracteristica comuna pe care o au cele trei zodii de pamant este capacitatea de organizare.

5. Compasiunea este a doua lor natura. Sunt mereu gata sa ajute si o fac cu placere si bucurie.

7. Oamenii care se nasc in cele trei zodii de pamant sunt extrem de senzuali si au un farmec aparte, care nu este vizibil din prima clipa. Sunt obsedati de perfectiune si-si fac din perfectiune un tel in viata.

8. O alta caracteristica comuna a celor trei zodii de pamant este aceea ca refuza drumurile pe scurtatura. Prefera sa mearga pe drumul greu, cu tenacitate decat sa apeleze la compromisuri si combinatii. Au capacitatea de a da sens lucrurilor pe care le fac. Despre nativii celor trei zodii de pamant se poate spune ca sunt credinciosi sinceri, fara sa se laude sau sa lase acest lucru sa fie vizibil. Au darul de a-i inspira pe oameni.

9. Nativii care se nasc sub semnul pamantului sunt disciplinati, accepta usor regulile, atata vreme cat nu le sunt impuse in forta, pentru ca au o mare dificultate din a accepta schimbarile, indiferent daca sunt in bine.

10. Au nevoie de un spatiu al lor si pentru ca sunt introvertiti.

11. O caracteristica comuna pe care o au oamenii nascuti in aceste trei zodii de pamant este dependenta de natura. Natura este o inepuizabila sursa de energie vitala pentru ei, astfel ca se simt bine si in siguranta in locuri in care alti oameni ar fi infricosati. Ei iubesc frumusetea naturala a naturii.

12. Nativi nascuti sub influenta zodiilor de pamant sunt oameni creativi si plini de imaginatie.

Comments

comments

Lasă un răspuns