Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Ce au in comun cei nascuti in martie

Ce au in comun cei nascuti in martie

 

Ziua in care te-ai nascut are o anume amprenta asupra ta. La fel se intampla si cu luna din an in care ai venit pe lume. Iata ce au in comun cei nascuti in martie. Am facut o lista cu semnele distinctive si caracteristici ale acestora.

Privita in ansamblu trebuie spus ca cei nascuti in martie sunt plin de calitati.

Cei nascuti in martie au cateva caracteristici unice, care ii separa de restul muritorilor.

Generozitate. Oamenii nascut in martie sunt binecuvantati cu virtutile aduse de simplitate si generozitate. Sunt mereu dispusi sa-i ajute pe cei din jurul lor cea ce ii face pe acestia sa primeasca in schimb – desi nu asta urmaresc, dragostea si admiratia celor din jurul lor.

Calmul. Cei nascuti in martie prefera sa stea departe de agitatia vietii de zi cu zi. Au un colt al lor in care se retrag atunci cand au nevoie de liniste si de putina tihna pentru a-si aduna gandurile. Cei nascuti in martie nu bat la ochi, nu ies in fata, nu se expun, dar asta nu inseamna ca nu se fac remarcati.

Talentati. Cei nascuti in martie sunt daruiti cu talente speciale si spirit de artist. Au o inclinatie speciala pentru artele plastice si muzica. Nu este de mirare ca o multime de artisti celebri au ziua de nastere in martie.

Fidelitatea este una din caracteristicile celor nascuti in martie. Cei mai multi dintre ei sunt sub semnul zodiei Pestilor, semn zodiacal recunoscut ca fiind unul din cele mai fidele si devotate semne ale zodiacului. Rar cineva nascut in martie isi va insela jumatatea. Sunt oameni dedicati celor dragi.

Intuitia este un alt semn care ii particularizeaza pe cei nascuti in martie. Intuitia lor este maxima si cu greu pot fi inselati.

Mare putere de adaptare. Una din caracteristicile celor nascuti in martie este puterea de adaptare atata vreme cat nevoile de baza sunt satisfacute.

Sunt filozofi prin excelenta. Cei nascuti in martie se nasc filozofi. Oamenii nascuti in aceasta prima luna de primavara. Au explicatii pentru tot ce se intampla sau cauta cu ardoare sa gaseasca.

Efervescenta. Cei nascuti in marie au o puternica si totala pofta de viata. Sunt efervescenti si raspandesc bucurie in jurul lor. Sunt mereu zambitori si au incredere in viitor cum putini alti mai au.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns