Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Ce calități au nativii din luna martie?

Ce calități au nativii din luna martie?

Ziua în care te-ai născut are multe de spus în ceea ce privește personalitatea ta. La fel se întâmplă și cu luna din an în care ai venit pe lume. Iată ce au în comun cei născuți în luna martie.

Am făcut o lista cu semnele distinctive și caracteristici ale acestora, dar este evident că fiecare persoană este unică și sunt multe alte aspecte care îi definesc. Dar există o serie de calități pe care doar „martienii” le posedă:

Generozitate. Oamenii născut în martie sunt binecuvântați cu virtuțile aduse de simplitate și generozitate. Sunt mereu dispuși să-i ajute pe cei din jurul lor cea ce îi face pe aceștia să primească în schimb – deși nu asta urmăresc, dragostea și admirația celor din jurul lor.

Calmul. Cei născuți în martie prefera să stea departe de agitația vieții de zi cu zi. Au un colt al lor în care se retrag atunci când au nevoie de liniște și de putina tihna pentru a-și aduna gândurile. Cei născuți în martie nu băț la ochi, nu ies în fata, nu se expun, dar asta nu înseamnă că nu se fac remarcați.

Talentați. Cei născuți în martie sunt dăruiți cu talente speciale și spirit de artist. Au o inclinație speciala pentru artele plastice și muzica. Nu este de mirare că o mulțime de artiști celebri au ziua de naștere în martie.

Fidelitatea este una din caracteristicile celor născuți în martie. Cei mai mulți dintre ei sunt sub semnul zodiei Peștilor, semn zodiacal recunoscut că fiind unul din cele mai fidele și devotate semne ale zodiacului. Rar cineva născut în martie își vă înșelă jumătatea. Sunt oameni dedicați celor dragi.

Intuiția este un alt semn care îi particularizează pe cei născuți în martie. Intuiția lor este maxima și cu greu pot fi înșelați.

Mare putere de adaptare. Una din caracteristicile celor născuți în martie este puterea de adaptare atâta vreme cât nevoile de baza sunt satisfăcute.

Sunt filozofi prin excelența. Cei născuți în martie se nasc filozofi. Oamenii născuți în aceasta prima luna de primăvara. Au explicații pentru tot ce se întâmplă sau caută cu ardoare să găsească.

Efervescența. Cei născuți în martie au o puternica  pofta de viață. Sunt efervescenți și răspândesc bucurie în jurul lor. Sunt mereu zâmbitori și au încredere în viitor cum puțini alții mai au.

Foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns