Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Cifra cuplului

Cifra cuplului

Potrivit numerologiei, unele numere sunt mai în armonie cu altele. Află dacă tu și partenerul vibrați la unison!

Nu în toate cazurile partenerii se completează. De vină ar fi cifra destinului fiecăruia. Particularitățile sale unice pot constitui chiar o modalitate de a face predicții privind viitorului relației.

Cum calculezi

Numărul destinului pornește de la data nașterii. Adună luna, ziua și anul, iar total îl reduci la o singură cifră. De exemplu, dacă te-ai născut pe 23.10.1972, adună 23 cu 10 și 1972. Rezultatul va fi 2005, deci 7. Dacă suma este de două cifre, de exemplu 22, numărul destinului este 4. Calculează la fel pentru partenerul tău. Află din cele ce urmează cât de compatibili sunteți.

Dacă ai cifra 1… în primul rând, ai calități de lider și tendința să fii independentă. Cel mai bine te potrivești cu cei care au cifrele 3 și 5, întrucât sunt cei mai dispuși să tolereze înclinațiile tale autoritare. Bărbatul dominat de cifra 3 fie te ignoră, fie este suficient de flexibil să îți domolească pornirea spre aventură, iar cel guvernat de 5 te susține în tot ce faci, venind în relație cu mult dinamism. Este exclusă orice apropiere de cel cu cifra 8, fiindcă vă veți afla într-o permanentă competiție.

Dacă ai cifra 2… ești o pacifistă de fel și te înțelegi bine în special cu 8 și 9. Faci pereche perfectă cu idealistul 8, fie că e vorba de o legătură romantică, fie că sunteți colegi de serviciu. Și bărbatul 9 este partenerul ideal, fiindcă e genul protector, iubitor și foarte înțelegător. Nu te vei plictisi niciodată alături de un 5, vei trăi viața la maximum, însă te cam pune pe gânduri că este iresponsabil. Ferește-te de 1 dacă îți stă în fire să ai ultimul cuvânt!

Dacă ai cifra 3… ești foarte creativă și ai abilități de comunicare. Cel mai probabil, în trecut te-ai simțit atrasă de 5 și de 7. Primul ți-a fost pe plac pentru că este adaptabil, iar al doilea te-a cucerit cu profunzimea și spiritul mistic. Intuitivul 2 este potrivit pentru tine, însă de evitat este 6, cu care nu faci pereche bună, din pricină că ești prea dezorganizată pentru el. O relație alături de 4 nu funcționează, ci va scoate ce e mai rău din fiecare.

Dacă ai cifra 4… ai talent incredibil pentru planificare și ești o fire logică și organizată. Tu ai nevoie mai mult ca oricine de o relație statornică. Îți place mult rutina, de aceea bărbatul 3 nu este bun pentru tine, și nici atractivul 5, care debordează de energie. Ție ți se potrivește seriosul 1, precum și bărbatul 8, disciplinat, pedant, ambițios. Cu el faci echipă bună atât în viață, cât și la serviciu. De evitat este visătorul 9, nepotrivit cu firea ta pragmatică. Visezi pe furiș la bărbatul 7, pe care îl admiri foarte mult.

Dacă ai cifra 5… îți place libertatea și ești vizionară. Depinde doar de tine dacă partenerul ales îți va rămâne alături vreme lungă. Ești fidelă, dar poți fi și schimbătoare, ceea ce bulversează pe oricine. Protectorul 6 ar putea fi o potrivire bună, la fel bărbatul 7, cu înclinații filosofice. O relație cu practicul 4 pare bună în aparență, dar se dovedește repede o idee neinspirată, fiindcă el se va simți ofensat de natura ta schimbătoare. Contrar așteptărilor, împreună cu 5, faci o pereche reușită.

Dacă ai cifra 6… ai puternice înclinații domestice și ai șanse să formezi un cuplu romantic cu oricare cifră, fiindcă ai calități cu nemiluita, ești înțelegătoare și ai spirit de sacrificiu pentru familie. Rafinatul 2, care se ghidează după inimă, se află în fruntea listei. Și empaticul 9 este o variantă de pus pe rană. O relație cu suișuri și coborâșuri este alături de entuziastul 5. Cele mai slabe șanse sunt într-o relație cu iresponsabilul 3.

Dacă ai cifra 7… ești genul care pune imediat etichete, tot timpul ai un ochi critic. Dintre toate cifrele, ție îți este cel mai greu să te măriți sau să rămâi măritată. Pe scurt, este dificil traiul cu tine. Bărbatul 7 este puternic atras de tine, dar îi ia mult până să te ceară de nevastă. Un alt număr potrivit este inteligentul 3, fiindcă te provoacă așa cum nu fac alții. Îți place compania lui 3, dar și cea a lui 5, care te surprinde de fiecare dată. Bărbatul 1 este prea dominator, iar 8, prea materialist.

Dacă ai cifra 8… mai mult ca sigur vei prefera un partener pe care să îl domini. Bărbații 2 și 6 sunt alegeri bune, în timp ce 1 este prea agresiv și vă veți contrazice des. Nici 5 nu este potrivit, întrucât are un suflet de artist și îi place prea mult libertatea. Dacă îl alegi pe 8, longevitatea relației este asigurată.

Dacă ai cifra 9… Ești o fire generoasă, dar în dragoste păstrezi distanța. Ai o alură aristocratică și te lași greu convinsă să intri într-o relație. Intuitivul 2 îți este pe plac, dar poți avea o legătură solidă și cu 6 sau cu 3, care au simțul umorului. Ar trebui să stai departe de 5 și de 7. Oricât de îndrăgostită ești de 1 sau de 9, nu face pasul, fiindcă sunt prea diferiți de tine. Dar extremele se atrag, nu?

  • Pitagora, matematicianul grec care a trăit între 569 și 470 î.H., este considerat părintele a ceea ce astăzi numim numerologie.

Citește și:

 

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr46/17.11.2016
Autor: Lidia Năstase
Sursa foto: pixabay.com 123RF

Comments

comments

Lasă un răspuns