Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Cinci lucruri putin stiute despre zodia Gemeni

Cinci lucruri putin stiute despre zodia Gemeni

Zodia Gemeni este a treia zodie în zodiacul european, începe din 22 mai și se termină în 21 iunie. Zodia Gemeni este o zodie masculină de aer, duală, intelectuală, guvernată de Mercur.

Află cinci lucruri mai puțin știute despre zodia Gemenilor

1. Gemenii au o abilitate intelectuală excepțională, ușurință de comunicare și dau dovadă de multă abilitate în conversație. Această calitate stimulează dorința lor de a fi în centrul atenției, îi face sociabili și extrem de populari.
2. Gemenii sunt printre cele mai creative zodii și sunt dominați de dorința de a face totul după cum le place, după cum cred ei sau după cum știu ei. Aceasta îi poate face superficiali.
3. Sunt foarte împrăștiați. Se concentrează greu la ceva anume, dar pot foarte bine să facă mai ulte lucruri în același timp și o fac foarte bine.
4. Sunt extrem de curioși, deseori nestatornici, agitați , risipitori, mereu joviali, deseori duri, este fascinat de natură, sport și este mereu în miscare. Iubește toate legumele și fructele verzi și adoră să călătorească. Drumurile sunt scopul vieții lui.
5. Gemenii sunt actori excelenți și în viața de zi cu zi și ca profesie. Sunt buni politicieni, dar demagogi și neserioși, știu să facă avere și reușesc în viață mai mult decât se străduiesc. Sunt iubiți de noroc și șansă, sunt rezistenți și longevivi.

Compatibilitate cu alte zodii.

Gemenii se înțeleg perfect cu nativii din Balanță, Vărsător, Leu, Berbec și Fecioară și mai greu cu nativii din Pești, Capricorn, Scorpion, Rac și Taur.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: FreeDigitalPhotos

Comments

comments

Lasă un răspuns