Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Cu precizie de bijutier

Cu precizie de bijutier

Experţii în practici ezoterice ştiu cum se poate arunca o privire în viitor, utilizând o metodă care va fi pe placul oricărei reprezentante a sexului frumos. Şi asta pentru că instrumentul principal al ghicitului îl constituie podoabele şi bijuteriile.

Majoritatea metodelor de anticipare a viitorului sunt incitante și cu atât mai mult când obiectele folosite la ghicit sunt bijuteriile. Poți încerca să-ți afli soarta și de una singură, dar e mult mai vesel și mai interesant în compania unor prietene. Ia cât mai multe din bijuteriile pe care le ai, nu numai pe cele preferate, ci și pe cele pe care le porți mai rar. Nu e nevoie să alegi numai podoabe din metale nobile și cu pietre prețioase – la fel de eficiente sunt accesoriile mai puțin costisitoare. Cu cât ai mai multe obiecte, cu atât vor fi mai interesante concluziile la care vei ajunge în urma ghicitului. Pune-ți comorile într-un săculeț din pânză netransparentă și formulează o întrebare legată de problema care te frământă. Scoate din săculeț trei obiecte unul după altul, fără a încerca să ghicești pe pipăite ce anume ai în mână. Prima bijuterie pe care ai pus mâna indică posibilul mers al lucrurilor. A doua reprezintă felul în care evaluezi tu schimbările, fiind totodată simbolul sentimentelor. Cea de-a treia arată cum se vor desfășura evenimentele în viitor. Iar acum poți afla cum se pot interpreta rezultatele obținute.

Bogăție de giuvaiere

Fiecare podoabă are o anumită semnificație.


Inel – ești hotărâtă, activă, capabilă să atragi atenția celor din jur și să preiei poziția de lider.


Cercei – intuiția dezvoltată și farmecul personal te ajută să o scoți la capăt cu succes în multe situații dificile.


Colier, mărgele – merită să-ți demonstrezi calitățile de luptătoare, înclinația față ordine și disciplină, pentru că în felul acesta te vei impune, vei câștiga mai multă autoritate.


Lănțișor – adoptă următoarea tactică: acționează rezervat, în taină și, treptat, vei obține ceea ce îți dorești.


Brățară – predispoziția pentru efecte dramatice și nehotărârea de care dai dovadă te îndepărtează de obiectivul la care visezi. Prin urmare, fii mai flexibilă!

Broșă – ții prea mult la poziția și reputația ta și deseori îți reprimi pornirile firești.


Curea, centură – te așteaptă vești foarte bune și multe emoții intense, însă nu te strădui cu tot dinadinsul să faci impresie asupra celor din jur.


Diademă, agrafă de păr – nu fugi de realitate cufundându-te în visuri imposibile. Fericirea e aproape.

Metalele, pietrele artificiale și cele prețioase, materialele din care sunt făcute podoabele cu ajutorul cărora îți ghicești viitorul au de asemenea semnificații proprii.


Metal alb – dai dovadă de răbdare, este mai bine să analizezi situația din afară și să acționezi în funcție de împrejurări.


Metal galben – mergi înainte pe drumul ales, demonstrează-ți abilitățile.


Piatră albă, transparentă – ai tendința să înfrumusețezi realitatea și să aștepți întotdeauna ajutor de la cei din jur.


Piatră roșie – aspiri către libertate, te atrag acțiunile riscante.


Piatră albastră – poziția adoptată de tine este mult prea categorică.


Piatră verde – îți dorești independență materială și confort emoțional deplin.


Piatră galbenă, maro – visurile ți se vor împlini.


Piatră violetă – dai dovadă de inconsecvență în tot ce faci.


Piatră neagră – ai o influență covârșitoare asupra celorlalți, obții mereu ce-ți dorești.


Lipsa pietrelor – în cazul tău, rațiunea are întâietate în fața sentimentelor.

Cum ți-e norocul…

Și oamenii din unele triburi nomadeobișnuiau să-și afle norocul folosind diferite podoabe. Fiecare femeie își scotea câte un colier, o brățară sau un inel, toate erau așezate pe un batic, apoi era adusă o fetiță de 5-10 ani s-o aleagă pe aceea care i se părea ei cea mai frumoasă. Se spunea că norocoasa a cărei podoabă era pe placul copilei urma să se îmbogățească. Apoi fetiței i se cerea să așeze obiectele în rând, lăsând unul deoparte. Despre fiecare bijuterie copila spunea câteva cuvinte, pe care femeile le interpretau, ghicindu-și astfel viitorul. Iar stăpâna obiectului rămas pe batic în niciun caz nu se putea aștepta la favoruri din partea sorții.

Margaritomancia este arta divinatorie în care se utilizează perlele, fie analizând poziția în care s-au oprit când au fost aruncate, fie studiindu-le chiar în scoică. Una dintre metodele folosite în vechime în margaritomancie consta în aruncarea unei perle într-o cupă de metal așezată pe foc. Prin acest ritual, se verifica dacă o persoană este vinovată de o fărădelege sau ba. Dacă perla începea să se miște, se considera că omul bănuit este vinovat. Dacă perla rămânea pe loc, omul era declarat nevinovat.

 

Citește și:

 

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.34/31.08.2017
Autor: Burda Romania
Sursa foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns