Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Culorile de unghii preferate de zodii

Culorile de unghii preferate de zodii

Temperamentul, ba chiar şi unele trăsături fizice pot fi influenţate de semnul astral sub care te-ai născut. Preferinţele pentru anumite obiecte pot avea şi ele legătură cu astrele.

Sensibilităţile fiecărui semn astral determină anumite alegeri. Simbolurile planetei guvernatoare cântăresc greu în alegerile pe care le facem, inclusiv atunci când vine vorba de culori. Suntem instinctiv atrase de anumite nuanţe de haine, care nu întotdeauna corespund cu cele pe care le alegem pentru lacul de unghii. Se pare că există o legătură subtilă între lacul de unghii şi zodie, ba, mai mult, astrologii susţin că există o selecţie cromatică pentru elementele de detaliu, cu mare importanţă în aspectul final. Culoarea lacului de unghii reprezintă şi un magnetism al astrelor. Zodia ta ce culoare preferă?

Berbec

Au abilităţi incontestabile de lideri, deşi în zilele proaste devin cei mai mari încăpăţânaţi ai zodiacului. Nu spun nu unei provocări, sunt curajoşi şi plini de energie, prin urmare şi pentru unghii vor alege o culoare îndrăzneaţă, indiferent de vârstă.

Culori preferate: roşul este culoarea vedetă, în toate nuanţele, însă vor fi atraşi ca un magnet şi de nuanţele gri cărbune.

Modele de suflet: dacă vor alege pictura pe unghii, un degrade în culorile apusului de soare sau un fundal roşu, marţian cu detalii aurii vor fi modelele pentru care vor opta fără să stea prea mult pe gânduri.

Taur

Sunt firi statornice atât în relaţii, cât şi la locul de muncă. Însă Taurii, dincolo de imaginea de putere pe care o afişează, au o latură romantică şi un gust uimitor pentru lux şi artă, care se regăseşti şi în alegerile făcute când vine vorba de manichiură.

Culori preferate: roz şi violet, dar şi nuanţe delicate între gri și bleu ca o marmură fină sau verde smarald.

Modele de suflet: se vor orienta către detalii şi modele cu mult bun-gust, cele modele care definesc unghiile- bijuterie.

Gemeni

Sunt inteligenţi, intuitivi şi se descurcă uşor în situaţii complicate. Pe cât sunt de inteligenți, pe atât sunt de fermecători, chiar dacă uneori pot fi cu două feţe. Mulţi nativi sunt artişti apreciaţi, înclinaţia spre artă fiind o altă caracteristică a zodiei.

Culori preferate: bleu şi argintiu sunt culorile spre care-şi îndreaptă atenţia la fel de mult ca spre cele întunecate, vişiniu sau maro-închis.

Modele de suflet: şi aici se poate vedea faţa dublă, pentru că vor alege modele în culori puternic contrastanten cu picăţele sau alternanţa de culori de la o unghie la alta.

Rac

Sunt introvertiţi, sensibili, iubesc confortul şi sunt devotaţi familiei şi prietenilor, deşi au zile când pot înţepa ca un cactus. Creativitatea este un alt punct forte al lor, latură care poate fi remarcată şi la manichiură.

Culori preferate: deşi roz sau bej sunt printre primele opţiuni, nuanţele închise îi vor ajuta să capete forţă.

Modele de suflet: orice model vesel îl vei vedea pe unghiile lor, de la flori la simboluri marinăreşti, sunt poveşti ale sufletului lor.

Leu

Ambiţios şi încrezător în sine, Leul este cunoscut pentru îndrăzneala lui chiar şi în alegerile cromatice. El va vrea să atragă atenţia şi uneori o face prin manichiură! La fel de bine îi putem observa latura dramatică.

Culori preferate: culori puternice, în special roşu şi auriu, iar când simt nevoia de calm vor alege nuanţe pământii, grej.

Modele de suflet: carouri, modele grafice, dar şi un degrade de nuanţe de la o unghie la alta.

Fecioară

Este perfecţionistă, organizată, muncitoare şi atentă la detalii, uneori având prea mult zel. Poţi vedea o Fecioară care în fiecare zi va avea o altă culoare pe unghii, chiar dacă jonglează cu numai 2-3. Manichiura ei trebuie să fie întotdeauna în perfectă stare.

Culori preferate: cele deschise, angelice sau roşu aprins, senzual sunt cele mai dese alegeri ale Fecioarelor.

Modele de suflet: discrete, dar adevărate opere de artă. Sclipiciul sau lacul cu confetti poate fi o altă alegere pentru un model rapid şi cu stil.

Balanţă

Aceste native îşi doresc cu ardoare echilibrul şi armonia, inclusiv pentru unghii. Sunt firi visătoare, romantice şi aleg stilul şi eleganţa. De multe ori, unghiile vor fi accesoriul, accentul cu care vor impresiona, fără să fie ceva şocant, ci un fel de piatră preţioasă.

Culori preferate: cele deschise sunt prima alegere, însă le vor atrage ca un magnet nuanţele de ametist, agat sau smarald. Magenta este culoarea care le dă forţă.

Modele de suflet: rar vor alege un model, ci mai degrabă aplicaţii de pietre sau mici bijuterii de unghii.

Scorpion

Este cunoscut drept cel mai sexy dintre semnele zodiacale şi aceste native chiar au ceva special, misterios şi charismatic.

Culori preferate: nimic nu e mai senzual decât unghiile roşii, aşa cred reprezentantele zodiei, dar le încântă şi nuanţele de alb strălucitor.

Modele de suflet: un ombre din roşu este o modalitate foarte bună pentru a îmbina senzualitatea cu spiritul ludic.

Săgetător

Entuziast, extrovertit şi cu un dezvoltat simţ al umorului, Săgetătorul este un optimist incurabil și vede în orice zi o sărbătoare. La fel priveşte lacul de unghii, drept ceva special!

Culori preferate: alb sidefat şi argintiul oglindă sunt printre preferatele sale.

Modele de suflet: entuziasmul său natural se poate traduce prin unghii pline de culoare, cu modele jucăuşe şi îndrăzneţe.

Capricorn

Serioși, ambiţioși şi singuratici, Capricornii sunt consideraţi firi reci, dure, dar sub masca glaciară se ascunde un vulcan care, din când în când, tinde să iasă la suprafaţă, iar manichiura veselă poate fi una dintre manifestările acestei călduri.

Culori preferate: este un semn de pământ, aşa că nu surprinde pe nimeni afinitatea pentru nuanţele de gri, cafeniu şi verde-închis, iar atunci când vrea să mai topească gheaţa exterioară, alege auriul.

Modele de suflet: este o fire conservatoare şi rar va opta pentru o pictură pe unghii; dacă o va face, aceasta va fi extrem de discretă şi numai pe una dintre ele.

Vărsător

Este un semn interesant, energic, curios şi inteligent, însă uneori este cu capul în nori. O altă trăsătură este cea de vizionar şi manichiura acestor native poate fi destul de futuristă.

Culori preferate: rozul este culoarea clasică, romantică pe care o adoră, însă culorile metalice şi movul-închis sunt cele care le reprezintă latura excentrică.

Modele de suflet: french colorat, culori cu outline (margine de jur împrejur de altă culoare).

Peşti

Sunt nişte visătoare, emoţionale, dar totodată sunt fiinţe complexe. Sunt adorabile şi mereu dornice să fie de ajutor celor din jur. Nici latura artistică nu trebuie neglijată, mai ales că este atât de bine exprimată prin culorile de unghii pe care le aleg.

Culori preferate: roz este alegerea laturii ludice, dar cele mai aproape de sufletul lor sunt bleu şi sidefurile în mai multe ape.

Modele de suflet: picturile au teme marine, iar degradeurile sunt preferatele lor.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr51/22.12.2016
Autor: Luminița Tăbăran
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

One thought on “Culorile de unghii preferate de zodii

Lasă un răspuns