Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Deco style sub semnul Aerului

Deco style sub semnul Aerului

Deco style sub semnul Aerului – Deschisa si curioasa in legatura cu orice, esti flexibila si adaptabila. Iti place sa comunici cu cat mai multi oameni si nu poti sta locului o secunda. Acasa faci mereu cate doua-trei lucruri deodata.

Nu este neobisnuit pentru tine sa dai cu aspiratorul si sa te uiti la televizor in timp ce vorbesti la telefon. Si supraveghezi si copilul la teme. Mediul in care traiesti trebuie sa reflecteze perfect aceasta atitudine a ta si mai presus de toate, trebuie sa fie un spatiu deschis.

Iti place sa-ti cunosti vecinii, sa te viziteze prietenii si simti nevoia sa traiesti intr-o locuinta cu ferestre mari pentru a putea respira, la propriu si la figurat. Viata ta sociala presupune multe iesiri si petreceri, unele dintre ele le organizezi chiar tu, deci ai nevoie de spatiu mult pentru invitati. Calatoresti mult in interes de serviciu si nu esti atasata de un loc anume pe care sa-l numesti „acasa”.

  • Salonul este cea mai importanta camera pentru tine; aici te poti relaxa cu prietenii sau poti face pe gazda cu invitatii pe care adesea ii chemi in vizita.

Tot ce tine de comunicare ar trebui sa ocupe un loc privilegiat in locuinta ta. Creaza-ti un loc confortabil langa telefon, pentru lungile convorbiri cu prietenii (desi probabil ca ai mai mult decat un singur telefon), la fel si pentru radio si televizor, si nu uita de Internet.

Mergi pe mobilier multi-functional, care iti va permite sa transformi spatiul in functie de ocazie. De asemenea, fotoliile si mesele pliabile sunt o solutie buna pentru atunci cand copilul decide sa invite toata clasa acasa. Si sunt usor de depozitat.

Mai citeste:

 

Comments

comments

Lasă un răspuns