Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Deco style sub semnul Focului

Deco style sub semnul Focului

Deco style sub semnul Focului – Esti dinamica, pozitiva, entuziasta si iubesti actiunea, spatiile deschise si miscarea. Aceste aspecte te fac mai putin interesata de decoratiuni si design interior, care nu este una dintre prioritatile tale.

In mod sigur nu esti o persoana domestica, dar cu toate acestea cauti metode de a-ti inveseli locuinta si te simti cel mai bine inconjurata de culori calde, cum ar fi rosu, portocaliu si galben.

  • Te simti cel mai bine cand esti inconjurata de culori calde: rosu, portocaliu, galben.

Profita de aceste culori si foloseste-le pentru draperii, covoare, pereti sau chiar gresie si faianta, pentru un aspect mediteranean.

Un semineu cu horn ar fi interesant si te va determina sa te simti chiar ca acasa. Ce poate fi mai placut decat un foc domol si compania familiei sau a prietenilor?

Personalitatii tale extrovertite si inclinata spre sportivitate i se potrivesc cel mai bine spatiile aerisite si mari, unde sa te poti misca in voie.

Nu esti genul de persoana care ar putea trai intr-o camera mica, cu o ferestruica ingusta. Unde sa-ti pui bicicleta, daca nu ai spatiu nici macar pentru yoga?

Mai citeste:

 

Comments

comments

Lasă un răspuns