Esti aici
Femeia.ro > Casa și grădina > Deco style sub semnul Pamantului

Deco style sub semnul Pamantului

Deco style sub semnul Pamantului – Dorinta ta se securitate este foarte puternica. Rutina iti mentine viata in ordine, iti plac rezultatele tangibile. Esti puternic atasata de lucrurile materiale si mai constienta de corpul tau decat alte femei.

Bucataria este o parte importanta a casei tale, deci asigura-te ca este bine echipata. Fa din bucatarie centrul de atractie al casei. Chiar daca locuiesti intr-un apartament, asigura-te ca este indeajuns de mult spatiu in aceasta camera pentru familie si prieteni la un loc.

  • Bucataria este centrul de atractie al casei tale, asa ca ai grija sa fie bine echipata.

Este recomandat sa iti faci un mic birou sau un spatiu dedicat muncii pentru mica „albina lucratoare” din tine. Simplitate este un cuvant care te caracterizeaza foarte bine, deci in decorarea casei foloseste elemente rustice si mobilier simplu.

Materialele naturale sunt cele mai potrivite pentru casa ta, spre exemplu lemnul sau nuielele. De asemenea, sunt recomandate culorile naturale – maro, bej – pentru ca iti dau o stare de relaxare.

In ceea ce priveste ornamentele, foloseste flori uscate si lucruri cu aspect rural. Plantele verzi vor crea o atmosfera relaxanta, fiind asociate cu pamantul si te vor face sa te simti fericita si visatoare.

Mai citeste:

 

Comments

comments

Lasă un răspuns