Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Floarea soarelui

Floarea soarelui

 

Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31

Zile favorabile: duminica si luni

La fel ca si florea care are nevoie de lumina pentru a creste si a se dezvolta, simti in permanenta nevoia de a te afla in centrul atentiei, de a fi apreciata, admirata si complimentata. Esti o fire energica, dinamica, expansiva, vesela si optimista, calitati care te ajuta sa te faci cu usurinta cunoscuta.

Atragi in jurul sau cat mai multe persoane, pentru ca de fapt scopul tau este de a putea domina tot ceea ce se afla in jur. Esti puternica, o adevarata luptatoare, care incearca sa duca la bun sfarsit tot ceea ce-si propune sa faca.

Esti compatibila cu:

  • Albastreaua (4,13,22,31)
  • Macul (6,15,24)
  • Orhideea (7,16,25)
  • Bujorul (2,11, 20,29)
  • Papucul-Doamnei (3,12,21,30)

Dinamismul este una dintre calitatile tale, prin urmare iti traiesti viata din plin si esti mereu in cautare de aventura si de senzatii tari, chiar daca asta inseamna stres, presiune permanenta sau chiar suferinta.

In dragoste, te lasi calauzita de instinct, de ceea ce simti. Nu vei cadea vreodata victima intr-o relatie, deoarece cauti persoane mai slabe decat tine. Iti va fi insa foarte greu sa-ti gasesti perechea potrivita, deoarece esti foarte pretentioasa si cauti o persoana cu fire puternica, care cu siguranta nu se va lasa neconditionat dominata.

Intoarce-te la Zodiacul floral

 

Comments

comments

Lasă un răspuns