Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 1-2 august 2020. O lună nouă dominată de Soare

Horoscop pentru weekend – 1-2 august 2020. O lună nouă dominată de Soare

horoscop zilnic

Începem o lună nou, pe care ne-o dorim ceva mai calmă decât precedentele. August este luna soarelui, dominata de zodia Leu. August este o luna speciala pentru că se schimbă configrația astrală, și începem coborârea spre toamnă, chiar dacă meteorologic o să fie încă multă vreme vară. August va fi o lună în valuri, în care binele și reversul lui se vor împleti. Fiecare va primi în dar ceea ce poate duce. Nici mai mult, nici mai puțin. 

Berbec – Începi luna în forță, ai multe planuri, dar la unele va fi nevoie să renunți pentru că apar situații neprevăzute care pot scăpa de sub control și care trebuie gestionate rapid. Ai posibilitatea de a lua decizii care vor influența în bine mersul lucrurilor toată săptămâna viitoare.

Taur – Nu te panica din cauza veștilor pe care le primești sâmbătă. Niciodată lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par în primul moment. Uneori o analiză la rece este cea mai bună cale. Duminică va fi mai bine și te vei putea relaxa.

Gemeni – Mereu există a doua cale, sau planul B sau soluția de compromis. Ca să poți profita de aceasta a doua variantă tot ceea ce trebuie să faci este să analizezi cu atenție datele problemei și să cauți, cu calm și fără angoase închipuite celelalte soluții. Teoria aceasta este valabilă în orice situație, indiferent dacă este vorba despre o alegere esențială sau despre un simplu drum la mare.

Rac – Alege să-ți petreci acest final de săptămână acasă, alături de cei dragi relaxându-vă și bucurându-vă unii de prezența celorlalți. Sunt o grămadă de lucuri plăcute și utile care se pot face în casă, nu este nevoie să pleci la sute de kilometri ca să te bucuri de zilele libere.

Leu – Încearcă să îți gestionezi emoțiile cu calm și cu logică. Nu pune carul înaintea boilor și nu face planuri pe termen foarte lung pentru că este foarte posibil să apară evenimente care să le dea complet peste cap. Zilele libere sunt făcute pentru relaxare și liniște.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Fecioară – Ai putea avea răbdare mai multă cu cei din familia ta. Unii dintre ei au nevoie de atenție și de consolare, iar alții de mai multă libertate. Dă fiecăruia după nevoile lui, nu doar după ceea ce crezi tu că trebuie să primească. Ai un weekend liniștit și este exact ceea ce-ți trebuia.

Balanță – Analizează cu atenție cum te simți înainte de a intra în panică pentru niște simptome închipuite. Uneori ai tendința de a fi ipohondră și de a exagera tot ceea ce se petrece în jurul tău. Nu te îngrijora pentru o banală tuse și un nas curgător, dar analizează cu atenție cu cine te-ai văzut în ultimele cinci zile.

Scorpion – Ești foarte concentrată pe unele probleme ale familiei și cauți soluții pentru gestionarea cât mai eficientă a acestora, astfel încât totă lumea din familie să fie mulțumită. Te bucuri de zilele libere petrecute împreună cu familia și cu cei foarte dragi și asta este exact ceea ce aveai nevoie.

Săgetător – Nu există problemă care să nu poate fi rezolvată, sau măcar bine gestionată, dacă alegi să asculți și să răspunzi cu calm și cu empatie. Cei care sunt departe au nevoie disperată de implicare ta, chiar dacă este una care este doar virtuală sau în lungi conversații la telefon. Înainte de a judeca pe cineva încearcă să te pui în piela lui.

Capricorn – Nu te lamenta. Realitatea ta este mult mai bună decât a multora altora, iar lucrurile nu se vor agrava mai mult. Ai energie și inspirație și asta este un mare beneficiu pentru tine. Încearcă să profiți de zilele acestea, pentru că sunt bune și frumoase! Tu știi foarte bine să trăiești clipa!

Citește și: Conexiuni cosmice. Nu întâlnim pe nimeni din întâmplare

Vărsător – Creativitatea ta este la un nivel maxim! Ești inspirată și capabilă să faci față unor provocări complexe. Îi aduni pe cei dragi în jurul tău și vă bucurați împreună de două zile calme. Ai multe planuri, dar nici unul nu poate fi realizat pentru moment, iar ăsta este unul din motivele pentru care ești iritată și nemulțumită.

Pești – O să existe ceva de făcut mereu și pentru tine, mai ales pentru că ești un om serios și foarte preocupat de munca ta. Și tocami pentru asta în accest weekend ar fi bine să nu-ți mai faci griji. Ai abilitatea de a învăța mereu lucruri noi, de a comunica excelent, de a face ceea ce promiți că faci și de a găsi resurse acolo unde alții nu se mai descurcă.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns