Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Horoscop zilnic – 11 august 2020. Planeta Marte ne face ziua grea!

Horoscop zilnic – 11 august 2020. Planeta Marte ne face ziua grea!

horoscop 11 august

Ziua de astăzi, dar și următoarele, vor fi oarecum învolburate pentru că Marte, aflat în combinație astrală, nu tocmai prietenoasă cu Pluto, ne va mâna în forță de la spate. O să fim dornici să ne impunem punctul de vedere, chiar dacă nu avem dreptate, o să vrem autonomie, putere de decize, ceea ce în ansamblu ne va face agresivi, explozivi pe alocuri. De aici conflicte, dorințe de răzbunare și lipsă de toleranță. Totul durează până în 16 august!

Berbec – Modificările care au loc în casă, în mod impus, nu de plăcere, provocă nervi și frustrări din partea familiei. Este un moment bun pentru a începe o să faci o curățenie minuțioasă, acțiune în care trebuie implicați toți cei din casă. Secretul este să faci totul foarte repede, pentru că doar așa spritele încinse se calmează.

Taur – Comunicarea nu este la nivel optim. Spui una și se înțelege alta. Asta duce la momente agitate, chiar complicații și întâlniri importante ratate. Încearcă o altă abordare. Comunică în scris, explică și nu lăsa enervarea să se vadă. O plimbare îți va limpezi mintea și te va duce acolo unde trebuie să ajungi.

Gemeni –  Talentele tale de psiholog ar putea fi foarte utile celor din jur, mai ales ca vei avea capacitatea de a aplana discuții tensionate în contradictoriu. Folosește-te de intuiția ta pentru a găsi cea mai bună modalitate de a dezamorsa complicații. Finanțele ar putea fi cauza unor îngrijorări personale, dar ingeniozitatea ta ar trebui să pună lucrurile la punct.

Rac – Cineva de care ești interesată, este preocupat de o terță persoană și asta te scoate din minți, la propriu. Acest lucru îți dă un sentiment de insecuritate și îți poate produce un acut sentiment de gelozie. Stai calmă! Nu toate sunt așa cum par, analizează lucrurile și ai să vezi că nu este nimic grav.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Leu – Cineva îți pune nădejdea în tine și-ți împărtășește secrete majore. Nu profita de informațiile pe care le afli. Pe de altă parte restanțele de la job te scot din minți. Ai putea să tragi tare câteva zile ca să ajungi cu toate la zi. Relaxează-te cu un film în această seară, acasă.

Fecioară – Cauți circumstanțe atenuante pentru unele din problemele în care ai intrat singură. Este posibil să provoci dezamăgire și angoase puternice celor din jur din cauza unor probleme care te fac să anulezi evenimentele deja planificate. Aceasta provoca o stare de tensiune generală. Este o situație provocatoare pe care trebuie să o rezolvi singura.

Balanță – O persoana de sex feminin îți aduce vești care te bulversează, dar care vine și cu sfaturi despre unele probleme. Abordarea îți pare fascinantă. Folosește informațiile astfel încât să evoluezi pe plan profesional. Este o oportunitate pe care nu ai voie să o ratezi. Notează tot ce ți se spune. Nu ai voie să uiți nimic.

Scorpion – Unele planuri importante, care ar putea avea legătură cu o vacanță sau o relocare în altă zonă, oraș sau chiar țară, ar putea fi temporar blocate de circumstanțe care depășesc capacitatea ta de a controla lucrurile. Aste te scoate din minți și te face să explodezi. Este posibil să fii tentată să arunci vine pe altcineva.

Săgetător – O scrisoare aduce vești supărătoare despre bani. Prima reacție este enervarea curunta, apoi cauți vinovați, dar o să ai dovada că nu este nimeni vinovat. Ar fi cazul să rezolvi problema cu calm si cumpătare, pentru că în caz contrar lucrurile se pot complica foarte tare.

Citește și: Ce element este zodia ta și ce spune asta despre personalitatea ta

Capricorn – Gelozia își arată colții azi și așa vei constata ca aceasta boala, de care te credeai vindecată este fără leac. Gelozia este adesea lipsită de temei, așa că evită-o prin comunicare deschisă. Acesta este un moment bun pentru a transforma un dezavantaj într-un avantaj. Emoțiile puternice pot avea și efecte pozitive, cum ar fi o împăcare pasională.

Vărsător – Tensiunea nervoasă pe care o simți din plin astăzi o să-ți provoace o stare de rău temporară, dacă nu găsești o cale prin care să scapi de aceste angoase. Încercă să nu te suprasoliciți și să nu îți strici buna dispoziție din cauza celor din jur, deseori haotici și enervanți. Este mai bine să lași de la tine.

Pești – Un grup de amici apropiați poate fi afectat de un conflict major. Te supără asta și cauți modalități prin care îi poți aduna la un loc, din nou. Un prieten ar putea avea probleme și poate veni la tine pentru sfaturi și ajutor. Nu te lasa păcălită! Nu este cea mai potrivită zi pentru gesturi de generozitate. Toate vor fi mai bune mâine.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

 

Comments

comments

Lasă un răspuns