Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Horoscop zilnic – 12 august 2020. Mercur, în trazit prin casa Leului

Horoscop zilnic – 12 august 2020. Mercur, în trazit prin casa Leului

horoscop 12 august

Mercur are o perioadă specială chiar dacă NU este retrograd. S-ar putea spune că este oarecum în urmă și din această cauză ne influențează într-o măsură mai mare decât ar fi normal. Produce teamă, angoase, uneori chiar panică și toate, adunate, ne fac să luam foarte greu decizii, chiar dacă acestea sunt mai mult decât presante și necesare. Suntem nesiguri și ezitanți.

Berbec – Ai energie și ești capabilă de efort susținut. Cu toate acestea este necesar să nu exagerezi. Nu-i lăsa pe toți să tragă de tine și să-ți pună în spate treburile lor nerezolvate. Spune din când în când NU. Fii mai caldă și mai înțelegătoare cu cei dragi ție. Au nevoie de tine în mai mare măsură decât ești tu dispusă să oferi.

Taur – Primești exact ceea ce ai oferit! Se întorc la tine, înzecit, toate lucurile bune pe care le-ai făcut și descoperi că ai prieteni și oameni de încredere exact acolo unde ai mai mare nevoie de ei. Ai niște mici complicații la serviciu, pentru că ești extrem de încăpățânată și nu accepți decloc sfaturile bune pe care le primești. Acasă e liniște și dragoste.

Gemeni –  Ai extrem de multă treabă și ești foarte agitată. Este din cauza lui Mercur care te face să fii extrem de dezorganizată. Ești tonică însă și ai capacitatea de a duce la bun final toate cele care trebuie făcute! Primești după-amiază un plus de energie pe care o vei consuma alături de cineva drag și este exact ceea ce îți trebuie!

Rac – Tot ce-ți dorești este să nu mai fi asaltată de solicitări și să-și poți duce la bun final proiectele pe care le ai în lucru. Din păcate mereu apare ceva care este prioritar și toate celelalte trebuie, iar, amânate. Ai nevoie să ți se confirme faptul că poți, că ești iubită, că ești bună în ceea ce faci.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Leu – O să găsești soluție la probleme. Ar fi foarte util dacă vei avea curajul să-ți mărturisești temerile și neputințele. Orice om poate avea slăbiciunile lui, chiar și un Leu. O să-ți facă bine să fii consolată! Ești sufletul casei și găsești un sfat și o vorbă bună pentru toți. Rezervă câteva ore pentru jumătatea ta. Are nevoie de tine!

Fecioară – Nu te pripi și fii concentrată pe ceea ce este esențial acum. Dacă nu faci asta riști prea mult și nu merită! Risipești prea multă energie pentru fleacuri fără importanță. Fii mai blândă și mai iubitoare cu tine și cu cei din jurul tău. Nu se rezolvă totul în forță. Uneori voba dulce e mai eficientă decât pumnul.

Balanță – Cineva din familie are mare nevoie de suportul și grija ta. Oferă ceea ce trebuie fără să te lamentezi. Ai și tu grijă de sănătatea ta, nu doar de a altora!  Cineva vrea să profite de tine, dar nu te lași păcălită.

Scorpion – Uneori te surprinde chiar și pe tine cât de bine reușești să-i convingi pe cei din jur că ai doar tu dreptate și cât de repede îți poți face aliați. Bazează-te pe intuiția care nu te-a trădat niciodată și vei găsi cele mai bune soluții. Acasă ai de făcut ordine pentru că ești înconjurată de orgolioși care vor să-și impună punctul de vedere.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Săgetător – În ultimele zile te-ai cam sustras de la unele treburi, iar azi a venit vremea să dai socoteală. Este necesar să muncești, să recuperezi și să rezolvi tot ceea ce este nevoie pentru că altfel nu va fi prea bine. Spre seară primești o veste ce te face să te simți bine și să îți oferă energia de care ai nevoie și care în ultima vreme ți-a cam lipsit.

Capricorn – Situația financiară înflorește. Asta arată că muncă din ultima vreme nu a fost făcută degeaba. Banii care vin îți oferă forță necesară de a lucra și pe viitor, fără să ai impresia că tragi de tine și fără ceri apreciere și recunoaștere pentru că știi că nu este nevoie. Nu ar strică să petreci mai mult timp cu familia.

Vărsător – Astrele prevăd o zi amestecată pentru tine. Ai planuri mari și ești dispusă să faci sacrificii pentru a le realiza. Momentul nu durează mult, nu vei renunța la nimic, dar gândurile și dorințele rămân. Știi că totul începe cu un singur pas, iar dorințele tale sunt acest pas mic, care poate avea urmări.

Pești – Nu prea pui preț pe bani, la modul că nu ești foarte atentă la cheltuieli, însă azi parcă „responsabilitate” este cuvântul care îi caracterizează. Vei numără cu grijă până și banii de pâine și nu vei mai acceptă nicio propunere de investiție sau care presupune o cheltuiala în plus. Este un moment delicat.

 

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns