Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Horoscop zilnic – 14 august 2020. Avem energie pozitivă

Horoscop zilnic – 14 august 2020. Avem energie pozitivă

horoscop 14 august

Luna se află în Gemeni și ne oferă, cu generozitat, oportunitatea de a evolua, mai ales pe plan spiritual. O să profitam toți, indiferent de semnul zodiei, de energia Gemenilor, care funcționează ca un accelerator pentru fiecare dintre noi, dar cu intensități diferite. Ziua întreagă se află sub un semn pozitiv care trebuie să aducă ceva bun pentru fiecare dintre noi.

Berbec – Simți efectiv că cineva te testează și că trebuie să demonstrezi că ceea ce faci este important, corect și necesar. Ai abilitatea de a convinge, dar numai dacă vei avea curajul de a spune ceea ce gândești. Primești, exact când trebuie un impuls emoțional care te va ajuta să fii încrezătoare și extrem de abilă. Fii mai puțin severă cu tine.

Taur – Ești capabilă să te afirmi, dar pentru asta trebuie să ai mai multă încredere în tine. Ar trebui să-ți construiești o perspectivă pozitivă asupra realității și să nu-ți mai fie frică de schimbările radicale. Uneori o schimbare poate părea dură în primul moment, dar în final se va dovedi cea mai bună oportunitate.

Gemeni –  Ai ajuns într-un punct de stabilitate emoțională și financiară pentru care ai muncit mult. Din păcate se poate întâmpla ceva care te va dezechilibra, dar va fi doar pentru puțin timp. Ești victima unui conflict interior care îți complică inutil existența. Există soluții pentru toate problemele.

Rac – Ai foarte multă energie și o încredere totală în forțele tale, ceea ce este foarte bine. Este o zi excelentă pentru tine, dar trebuie să ai maximă grijă pentru că există un risc mare de accidente serioase. Pe de altă parte ești foarte agresivă, deseori fără motiv. Este o oarecare tensiune emoțională care te face să reacționezi exploziv. Dacă vei fi calmă, ziua va fi fabuloasă.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Leu – Fii fericită cu tine. Nu ai nevoie de nimic mai mult decât ai, realitatea este calmă, liniștită și nu este cazul să-ți faci griji exagerate și inutile. Ai tendința de a fi critică, prea exigentă și în unele momente, prea radicală. Ești tentată să judeci oamenii, înainte de a-i cunoaște foarte bine, și este păcat, pentru că este posibil să-ți faci idei preconcepute.

Fecioară – S-ar putea să ai prea multă energie și vei simți nevoia de a face multe. Dar asta nu înseamnă că vei face lucrurile bine. Când te grăbești, greșești mult. S-ar putea să simți că există un fel de greutate care te blochează și-ți face dificile acțiunile. Acest lucru te poate determina să nu acționezi corect. Fă lucruile pe îndelete și va fi mai bine.

Balanță – S-ar putea să te simți ciudat, azi, din cauza unor probleme care apar de nicăieri și par a fi serioase și de durată. Fii calmă, organizată și vei putea să depășești aceste situații neprevăzute. Nu este exclus să ai parte și de un blocaj mental, și vei simți că nu știi ce decizii să iei. Partea bună este că, fiind vineri, până luni vei face o strategie care te va salva.

Scorpion – Poți lucra mult mai productiv și mai eficient decât o faci în momentul acesta. Energia ta este la cote ridicate și nu trebuie să faci niciun efort pentru ca vocea ta să fie auzită. Participi cu ambiție la viața celor din jur, deși este posibil ca intervențiile tale să nu fie foarte inspirate și nici foarte utile. Abordează lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă.

Săgetător – Oameni măsoară succesul diferit. Ceea ce pentru tine este un succes major, pentru alții poate să fie doar o reușită de etapă. Fii mulțumită de realizările tale, fii calmă, fii atentă și ia decizii pragmatice. Nu te descuraja dacă progresul tău personal pare mai mic decât al altora. Comparațiile te vor demobiliza. Fii mulțumită de ceea ce ai făcut ieri, azi și pregătește-te pentru ce vei avea de făcut mâine. Trăiește în ritmul tău.

Citește și: Fiecare zi de naștere are un destin. Află care e al tău!

Capricorn – Ești la începutul unei bătălii, nu la finalul războiului. Ai nevoie de susținere și trebuie să găsești oamenii care să fie dispuși să te susțină în această perioadă dificilă. Emoțional, nu este ziua ta cea bună. În loc să-ți schimbi sentimentele, ar fi util să le reanalizezi într-un mod metodic și rațional. Te-ai descurcat de fiecare dată când ai avut probleme, o poți face și acum.

Vărsător – Nu suporți eșecul și știi foarte bine că singura soluție ca să depășești acest stres este să fii mereu foarte bine pregătită, din toate punctele de vedere. Teama aceasta este un fel de mecanism de apărare la tine, dar poate că ar fi util, de dragul experienței să accepți că nu le poți face mereu perfect pe toate. Este esențial să acționezi cu încredere, cu dragoste și cu ambiție.

Pești – Acesta este un moment grozav pentru a începe o activitate fizică care te scoată afară și să te încarce cu energie și chef de viață. Nu trebuie să faci performanță. O simplă plimbare în fiecare dimineață poate fi tot ce ai nevoie pentru a simți un impuls de energie fizică și mentală. Nu uita că o minte clară, are nevoie de un trup sănătos și cooperant.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns