Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Horoscop pentru weekend – 15-16 august 2020. Atitudini radicale

Horoscop pentru weekend – 15-16 august 2020. Atitudini radicale

horoscop

Profităm din plin de un weekend de vară în care o să ne schimbăm modul în care ne raportăm la realitate. În unele cazuri, nemulțumirile și frustrările pot să ajungă la un nivel greu de suportat și o să constituie o puternică motivație pentru atitudini tranșante și radicale care ne vor aduce prejudicii. Este bine să ținem sub control pornirile agresive, care pot genera izbucniri incontrolabile.

Berbec – Ai tendința de a exagera pe toate planurile, ceea ce îți va strica liniștea unor zile libere de care ai atât de multă nevoie. Este recomandat să te detașezi de toate cele din jurul tău și să găsești echilibru în acțiuni solitare, care să te ajute să-ți pui gândurile în ordine. Comunici bine cu cineva de departe, care are nevoie de sfatul tău.

Taur – Ai ceva probleme sentimentale, care apar exact când te așteptai mai puțin. Poți discuta cu cărțile pe față pentru a identifica care sunt cauzele și care este calea de urmat pentru a le rezolva. Să nu te mire dacă lucrurile vor ajunge într-un punct critic. Orientează-te către cei din familie care te înțeleg, ai nevoie de compasiunea, de sfaturile și confirmările lor.

Gemeni – Sâmbătă dimineața pot să apară sitații conflictuale care îți vor da tot programul peste cap. Duminică este mai bine și veri recupera din cele ”pierdute” cu o zi înainte. Te simți vulnerabilă și asta ți-ar putea complică relațiile cu cei apropiați, pentru că vei avea tendința de a-i ține pe toți la distanță. Încearcă să îți canalizezi energia spre alte planuri.

Rac – Îți este ușor să-ți maschezi adevăratele sentimente, așa că eviți să îți pui sufletul pe tavă. Astăzi vei prefera să îți asculți prietenii, să le dai sfaturi, dar o să ții doar pentru tine ceea ce se petrece în mintea și în sufletul tău. Te ei răsfăța și te vei orienta doar către lucrurile de care ai cu adevărat nevoie.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Leu – Ține minte! Un zâmbet îți poate deschide astăzi orice ușa. Mizează pe simțul umorului și vei ieși din orice încurcătură, căci nimeni nu va rezistă unei glume bune. Vei avea ocazia unor întâlniri neașteptate în acest weekend și asta îți aduce o stare de bine și te mobilizează. Efectele pozitive s evor simții și pe parcursul săptămânii viitoare.

Fecioară – Firea ta visătoare îți va diminua productivitatea, dar este imperios necesar să rămâi cu picioarele pe pământ și să îți duci la bun sfârșit toate task-urile, chiar dacă este weekend. Pe de altă parte ai nevoie acută de relaxare, de liniște, de deconectare, iar weekend-ul este ideal. Fii mai tolerantă și mai îngăduitoare și totul se va întoarce, înzecit, în favoarea ta.

Balanță – Eșți presată de timp și nu reușești să termini tot ce ți-ai propus pentru a-ți atinge obiectivele. Orele par să fi intrat în sac și asta te indispune, dar nu vei face progrese până nu vei încerca o abordare diferită a lucrurilor. Metodele clasice nu vor da roade, așa că poți încerca o altă cale ca să ajungi la un rezultat pozitiv.

Scorpion – Ești mai sensibilă decât de obicei și este posibil că astăzi să te rănească mult mai ușor comentariile celor apropiați. Încearcă să nu te lași afectată atât de mult încât să-ți strici ziua, mai ales că ești pe culmile gloriei, profesional vorbind și ai nevoie de relaxare. Conștientizează faptul că unii oameni pot aruncă vorbe goale fără să le gândească, dar asta nu înseamnă că îți vor răul.

Săgetător – Ești mai sensibilă decât de obicei și este posibil că astăzi să te rănească mult mai ușor remarcile celor apropiați. Încearcă să nu te lași afectată atât de mult încât să-ți strici ziua, mai ales că ești pe culmile gloriei, profesional vorbind și ai nevoie de relaxare. Acceptă faptul că unii oameni pot aruncă anumite vorbe fără să le gândească, dar asta nu înseamnă că îți vor răul.

Capricorn – Astăzi ai tendința de a exagera și de a denatura adevărul, ceea ce nu va fi în avantajul tău. Încearcă să comunici fără exagerări, până nu se prind cei apropiați și își fac o părere greșită despre ține. Prieteniile bazate pe sinceritate sunt durabile. În acest weekend stai departe de provocările legate de serviciu și concentrează-te pe aspectele sentimentale.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta?

Vărsător – Elimină din viața ta ceea ce te stresează și te ține pe loc. Uneori a renunța la ceva sau la cineva este o dovadă de dragoste față de propria ta persoană. Fii mai atentă la ce se petrece în jurul tău și găsește acel ceva bun care să te ajute să mergi mai departe. Nu fi timorată și încearcă să rămâi pozitivă.

Pești – Ai nevoie de odihnă în aceste zile și este momentul să te dedici lucrurilor care te relaxează și care îți fac plăcere. Nu se termină luma nici azi, nici mânie, așa că nu este nevoie să le înghesui pe toate în acest weekend. Lasă și pentru săptămâna viitoare, când, odihnită fiind vei avea un randament mai bun.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

 

Comments

comments

Lasă un răspuns