Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 17 august 2020. Uranus retrograd

Horoscop zilnic – 17 august 2020. Uranus retrograd

horoscop 17 august

Uranus a intrat în mers restrogat cu două zile în urmă, dar efectele le vom simți mai bine azi și în zilele următoare. Manifestările  acestei perioade se vor canaliza mai ales către sfera profesionala. Reacția noastra trebuie să fie una lucidă în care să acordăm atenție siguranței personale, pe toate planurile, să ne impunem restricții, de dragul confortului financiar viitor, să gândim în perspectivă, pentru ca nimic să nu ne ia prin surprindere.

Berbec – Este confortabil să trăiești clipa și să te bucuri de moment, dar a previziona este o dovadă de inteligență, care te poate pune la adăpost de evenimente neplăcute și complicate în viitorul apropiat. A fi prevăzătoare nu înseamnă că ești prăpăstioasă. Vremurile mai agitate care vin te vor prinde pregătită.

Taur – Caută soluții pentru problemele de moment, dar încearcă să analizezi lucrurile și în perspectivă, pentru a stabili, pe termen lung o cale sănătoasă de urmat care să-ți ofere sentimentul de siguranță de care ai atât de multă nevoie.

Gemeni –  Este o zi perfectă pentru o discuție foarte serioasă și aplicată la serviciu. Poți cere o mărire de salariu, poți accepta noi sarcini, și poți să-ți impui, cu succes, punctul de vedere. Poți face toate acestea cu succes cu o singură condiție: să fii pregătită cu cele mai inteligente și categorice răspunsuri posibile la orice întrebare.

Rac – Nu te grăbi să răspunzi unor solicitări noi. Unele dintre ele îți depășesc competențele și vei putea face greșeli grave pentru care va trebui să dai socoteală. Calculează cu pragmatism raportul dintre beneficii și responsabilități și i-ai în calcul și pe cei dragi, care au nevoie de tine și sunt destul de solicitanți. Acceptă doar dacă ai cu adevărat capacitatea de a face toate aceste lucrui noi și dacă ai cu adevărat timp!

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Leu – Fii foarte atentă la toate semnalele pe care le primești de la organismul tău și ajută-l să ajungă la starea de echilibru și confort de care are nevoie. Ai putea încerca o dietă cu multe fructe și legume, sau ai putea face mai multă mișcare. Fii activă și concentrează-te doar pe ceea ce este potrivit și util pentru tine și pentru cei care contează pentru tine.

Fecioară – Trebuie să reiei unele legături cu amici care nu-ți aduc nici o bucurie și care deseori te scot din sărite. Este posibil să fie nevoie de o schimbare radicală de atitudine și de stil din partea ta. Încearcă să nu-ți mai faci atât de multe griji și scapă de tensiunile inutile pe care le duci cu tine cu o ambiție demnă de o cauză mai bună.

Balanță – Totul curge azi cu o rapiditate care te năcucește și te amețește. Nu poți încetini lucrurile, ai intrat în vârtejul unui carusel din care nu poți să ieși. Dar, nici nu trebuie să te străduiești pentru că este oferta de bine și progres pe care ți-o fac astrele. În fond este exact ce ți-ai dorit și exact ceea ce spunea-i că ai nevoie pentru sufletul tău. Ai vrut acțiune, ai acțiune!

Scorpion – Vei trece săptămâna asta prin transformări profunde, dar totul va începe azi când în fine, vei înțelege de ce se întâmplă unele lucruri și vei avea abilitatea de a culege ceea ce este bun pentru tine. Ai putea renunța la unele activități plăcute, dar inutile, în favoarea altora care te vor conecta cu adevărat cu lumea și cu lucrurile care contează.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Săgetător – Trebuie să profiți de micile plăceri ale vieții, chiar dacă nu sunt foarte importante. Astăzi ai dispoziția potrivită ca să te poți bucură de viață așa cum îți dorești, nu cum cred alții că ar trebui, și poți vedea partea pozitivă a oricărei situații, chiar dacă celor din jurul tău le este dificil. Prietenii te iubesc și te admira pentru acest lucru, iar persoana iubită te va aprecia mai mult.

Capricorn – Ai multe idei inovatoare pe care este bine să le spui. S-ar putea să ai nevoie de puțin timp singură, ca să poți reflecta mai bine asupra schimbărilor care au avut loc în ultima vreme. Nu ai motive să intri în panică. O nouă sarcină de lucru poate părea dificilă la prima vedere, dar te vei descurca foarte bine.

Vărsător – Trebuie să ai răbdare, pentru că s-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută. Chiar dacă șeful tău te enervează la culme și știi cu certitudine că tu ai dreptate, ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu, pentru că nu vei reuși să rezolvi nimic. Lasă pentru altă zi orice discuție în contradictoriu, de altfel inutilă.

Pești – Chiar dacă ai idei foarte bune, poate că ar trebui să vezi cum stau lucrurile înainte de a le expune. Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi, cel puțin nu întotdeauna. Este posibil să cunoști noi oameni interesanți. Colegii de la serviciu te vor aprecia mai mult, dacă vei fi dispus să lucrezi cu ei în echipa. Trebui să colaborezi dacă vrei să finalizezi sarcinile restante.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

 

Comments

comments

Lasă un răspuns